Γιατί αποφάσισα να μην μετακομίσω στην Αθήνα για τηλεοπτική καριέρα

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αντιμετώπισε τη Βιβή Αναστασιάδου στο πλατό της εκπομπής The 2night Show στον ΑΝΤ1, η Βιβή αποκάλυψε κάτι που ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί, παρόλο που είχε προτάσεις, να φεύγει από την Θεσσαλονίκη και να κάνει γυρίσματα.

Συγκεκριμένα, η Βιβή Αναστασιάδου εξομολογήθηκε ότι για πολλά χρόνια εργάζεται στην τηλεόραση και ασχολείται με ψυχαγωγικές εκπομπές. Ξεκίνησε από τα 15 της χρόνια ως μοντέλο και αργότερα έκανε τηλεπαιχνίδια με τη βοήθεια του Γιώργου Κωνσταντινίδη. Όμως, ο πραγματικός λόγος που δεν έφυγε ποτέ από τη Θεσσαλονίκη ήταν τα παιδιά της.

“Σήμερα είμαι μαμά δύο παιδιών και αυτά είναι πάνω απ’ όλα. Ήθελα να αφιερωθώ σε αυτά και δεν μπορούσα να φανταστώ, παρόλο που είχα προτάσεις, να τα αφήσω για να κάνω γυρίσματα και να ξαναγυρίζω. Αυτό μου φαινόταν πολύ δύσκολο”, εξομολογήθηκε η Βιβή Αναστασιάδου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Η αγάπη της για τα παιδιά της την κράτησε στην Θεσσαλονίκη, αλλά παράλληλα συνεχίζει να ασχολείται με την τηλεόραση και τις εκπομπές της. Η εμπειρία της από τα παιδικά χρόνια της ως μοντέλο έδωσε την αυτοπεποίθηση που χρειαζόταν για να ακολουθήσει τα όνειρά της και να εξελίξει την καριέρα της στον χώρο της ψυχαγωγίας.

Written by admin

Αποκαλυπτικές δηλώσεις από τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο: Τα πρώτα της είδους

Latest

«Κάρφωσε» ευθέως την Καινούργιου η Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Δεν τη συμπαθούσα καθόλου – Τα μηνύματα που είχε στείλει…»