Menu

Γιάννος Περλέγκας: Το βασικό εμπόδιο που τον εμπόδισε να κάνει τηλεόραση

Όταν πληρούνται αρκετές προϋποθέσεις σοβαρής αντιμετώπισης, δεν έχω λόγο να είμαι αρνητικός” εξηγεί ο Γιάννος Περλέγκας.
Με αφορμή την επερχόμενη αυλαία της σειράς «Προξενιό της Ιουλίας» στον Alpha, ο Γιάννος Περλέγκας παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό My Tv και τη δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα. Μέσα σε όλα, όμως, ο έμπειρος ηθοποιός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους απείχε αρκετά χρόνια από τη μικρή μας οθόνη.
Η σειρά ολοκληρώνεται φέτος. Την επόμενη σεζόν θα σας απολαύσουμε κάπου τηλεοπτικά;
Είμαι ακόμη εν μέσω συζητήσεων, δεν είμαι βέβαιος αν θα κάνω κάτι. Δεν είμαι κλειστός στο ενδεχόμενο να ξαναδουλέψω στην τηλεόραση, αν βρεθεί κάτι που θα μου κάνει κέφι και – πρώτα και κύρια – αν θα πληροί την αξία των συνεργατών. Η τηλεόραση είναι ένα μεγάλο σχολείο ομαδικής συνύπαρξης, όπως και το θέατρο άλλωστε. Όταν πληρούνται αρκετές προϋποθέσεις σοβαρής αντιμετώπισης αυτής της τόσο απαιτητικής ομαδικής δουλειάς, δεν έχω λόγο να είμαι αρνητικός.
Για ποιους λόγους αγαπάτε την τηλεόραση ως μέσο της δουλειάς σας;
Προέρχομαι από μακρόχρονη πορεία στο θέατρο. Έχω μάθει στη μεγάλη προετοιμασία, στη συνεννόηση για το αποτέλεσμα που επιδιώκει μια ομάδα ανθρώπων που δουλεύει μαζί. Ο βασικός λόγος για τον οποίο δεν έκανα τηλεόραση ήταν αυτή η απουσία χρόνου, τριβής και συνεννόησης σχετικά με το αποτέλεσμα.
Όμως, παραδέχομαι ότι ως ηθοποιός έπρεπε να ασκηθώ και σε αυτές τις ταχύτητες. Αυτές οι ταχύτητες με έχουν διδάξει πράγματα που ούτε υποψιαζόμουν. Επίσης, μου έχουν μάθει πολλά, πολύτιμα στοιχεία σε σχέση με τη συνύπαρξη. Είμαι ευγνώμων για τις εμπειρίες που έχω συλλέξει.

Written by admin

Exit mobile version