Γιάννης Τσιμιτσέλης: Μετά το Έλα στη θέση μου θα κάνει δική του ζωντανή εκπομπή στο Mega

Spoilers

Σύμφωνα λοιπόν με το Μελάς Blog την καινούργια σεζόν θα αναλάβει την παρουσίαση μίας καινούργιας εκπομπής στο MEGA που θα είναι… έξω.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι πλατό, στούντιο, καναπέδες και μαγειρικές σε κουζίνες… ξεχάστε τα γιατί δεν έχουν καμία σχέση! Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα γράψει κυριολεκτικά χιλιόμετρα καθώς κάθε εκπομπή θα είναι σε διαφορετικό μέρος, με διαφορετικό καλεσμένο και με διαφορετικό θέμα.

Και μην πάει το μυαλό σας σε «ταξιδιωτική εκπομπή» γιατί πάλι θα πέσετε έξω. Στην πραγματικότητα πρόκειται για μία «παρεΐστικη» εκπομπή αφού ο ηθοποιός με κάποιον φίλο του θα βρίσκεται σε μέρη όπου θα κάνουν… από extreme έως και πιο… κλασσικές δράσεις, ενώ παράλληλα θα μαθαίνουμε πολλά… χαλαρά… και με πολύ χιούμορ, όπως συζητάνε δύο κολλητοί που έχουν πάει… να μαζέψουν ελιές, στο χωριό του ενός.

O Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι στην Κύπρο, αλλά η συγκεκριμένη εκπομπή θα είναι πολύ διαφορετική.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου έχει ήδη γυριστεί ο «πιλότος» και η διοίκηση του MEGA είναι πολύ ευχαριστημένη, οπότε το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι οριστικές υπογραφές για να ξεκινήσουν κι επίσημα τα γυρίσματα.

Έτσι λοιπόν και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης την επόμενη σεζόν θα είναι στο MEGA και μάλιστα σε ρόλο έκπληξη, αυτή του παρουσιαστή, προσπαθώντας και η εκπομπή να είναι ευχάριστη έκπληξη και για το τηλεοπτικό κοινό…!

Spoilers

Ιωάννα Μαλέσκου: Πετσόκοψε τους συνεργάτες που θα φύγουν απο την ζωντανή εκπομπή της!

Spoilers

Ενοχος για ανθρωποκτονία ο 50χρονος που σκότωσε τον Παναγιώτη σε θανατηφόρο