Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η δημόσια απάντηση του ηθοποιού… μετά τα υβριστικα σχόλια

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Πριν από μερικές μέρες, ο γνωστός τραγουδιστής, Πάνος Κιάμος ανακοίνωσε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, το άνοιγμα των πρώτων covid free μπουζουκιών.

Ο γνωστός ηθοποιός σχολίασε την ανάρτηση του τραγουδιστή και προκλήθηκε θύελλα αντιδράσεων.

 

Ειδικότερα, ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να δείξει την στήριξη του στον τραγουδιστή, γράφοντας απλά ένα «Πάμεεε». Όμως, η συγκεκριμένη λέξη ήταν αρκετή για να υπάρξουν αντιδράσεις, με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη να δέχεται «βροχή» τα υβριστικά σχόλια.

Με αφορμή αυτές τις αντιδράσεις, ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του με μία ακόμα ανάρτηση τύπου Instastory. Στην ανάρτησή του γράφει:

«Μετά από σχόλια που έκανα σε ανάρτηση του Πάνου Κιάμου για το άνοιγμα των κέντρων νυχτερινής διασκέδασης έχω δεχτεί πάρα πολλά σχόλια, τύπου π…ς γιε και άλλα.

Δεν καταλαβαίνω τι σκατά γίνεται και τι σκατά κουβαλάει στο κεφάλι του ο καθένας! Δεν γίνεται διαχωρισμός, δεν προκάλεσε κανένας κοινωνικό διαχωρισμό.

Τραγουδιστές και ηθοποιοί, όπως και πολλοί κλάδοι έχουν να δουλέψουν 1μιση χρόνο. Και σε ένα σχόλιο που επικροτώ ξανά το άνοιγμα των μαγαζιών δέχομαι τόσα βρισίδια;

Ο κάθε ένας κάνει τις επιλογές του, ο κάθε ένας μπορεί να εμβολιαστεί μπορεί και όχι. Δεν είναι ο Πάνος Κιάμος το ελληνικό κράτος ούτε ανήκω στην επιστημονική κοινότητα. Όλα τα βρισίδια τα επιστρέφω πίσω λοιπόν».

Ακολουθεί η ανάρτηση του γνωστού ηθοποιού:

Ελένη Μενεγάκη: Τα σχέδια του ΣΚΑΙ απέναντι στην Ελένη … Μαλέσκου – Μουτσινάς τα “ΜΕΓΑΛΑ ΟΠΛΑ του σταθμού”

olga farmakh

Όλγα Φαρμάκη: Η καλοκαιρινή φωτογραφία με την κόρη της και το τρυφερό μήνυμα