Γιάννης Τσίλης: Δείτε πόσο μεγάλωσε η κόρη του πρώην παίκτη του Survivor

Ο Γιάννης Τσίλης γεννήθηκε στα Ιωάννινα και είναι είναι τέταρτος Ολυμπιονίκης του Λονδίνου και όγδοος Ολυμπιονίκης του Ρίο. Ο αθλητής ήταν ένας από τους παίκτες του Survivor 2018 και συγκεκριμένα άνηκε στην ομάδα των Διασήμων και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους τηλεθεατές.

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που τον είδαμε στην τηλεόραση, αφού θέλει να κρατάει τη προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, είναι από τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης που δύσκολα θα ξεχάσουμε.

Ο Γιάννης Τσίλης, είναι παντρεμένος με την Λένα Αγελαδοπούλου και ζουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας από τη μέρα που ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, η κορούλα τους. Παντρεύτηκαν στις 26 Ιανουαρίου του 2019 στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στην Ανατολή Ιωαννίνων με κουμπάρους τον Βασίλη Τάσση και την Αννίτα Στάμου.

Η φωτογραφία της κόρης του Γιάννη Τσίλη που γνωρίσαμε στο Survivor

Ο Ολυμπιονίκης κωπηλασίας και πρώην παίκτης του survivor μπορεί γενικά να είναι καθημερινός χρήστης του Instagram ωστόσο δεν δημοσιεύει τόσο συχνά φωτογραφίες με την ενάμιση χρονών κόρη του.

Όμως, πρόσφατα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια πολύ τρυφερή φωτογραφία της και όπως είδαμε έχει μεγαλώσει πολύ.

«Ανήκω σε ένα πλήρωμα που έχει διακριθεί για τις μάχες του. Τώρα έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου να κερδίσω μόνος μου… το Survivor” είχε δηλώσει στο βίντεο της παρουσίαση του για το Survivor τότε και συνέχισε: “Θεωρώ ότι μπορώ να είμαι ο νικητής του Survivor γιατί το παιχνίδι έτσι όπως το έχω παρακολουθήσει είναι στα μέτρα μου.

Ένα στοιχείο του χαρακτήρα μου το οποίο μπορεί να με βοηθήσει και να φτάσω και στη νίκη του Survivor είναι η επιμονή του διαθέτω σε ότι και αν κάνω” και τέλος είπε: “Η αλήθεια είναι ότι δε μου αρέσει ποτέ να χάνω έχω μάθει όμως μέσα από όλα αυτά τα χρόνια με τον αθλητισμό να πεισμώνω περισσότερο και να βάζω ακόμα μεγαλύτερους στόχους έτσι ώστε να γίνομαι καλύτερος», είχε πει ο Γιάννης Τσίλης στο εισαγωγικό βίντεο πριν μπει το 2018 στο Survivor.

Χamos

Η Φάρμα: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε μετά από σκληρή δοκιμασία

Χτύπησε ξανά ο Τζέιμς, αμφίβολος με Ντένβερ

Χτύπησε ξανά ο Τζέιμς, αμφίβολος με Ντένβερ