Γιάννης Στάνκογλου:«Δεν θα κατέβαινα με τίποτα στην πολιτική – Πρέπει να λερώσεις τα χέρια σου» (VIDEO)

Ο Γιάννης Στάνκογλου ήταν καλεσμένος στο «Χαμογέλα και Πάλι!» όπου μίλησε για όλα, όπως για την ζωή του, αλλά και για τα επαγγελματικά του.

«Δεν θέλω να εξαρτώμαι από το σύστημα. Θέλω να ορίζω εγώ αυτό που θέλω να κάνω. Η αλήθεια είναι πως ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου το έκανα με πολλές ανασφάλειες. Άλλωστε, αυτό είναι και ένα στοιχείο της δουλειάς μας», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Στάνκογλου.

Ο ηθοποιός μιλώντας για την οικογένειά του δήλωσε: «Δεν θα έλεγα πως είμαι αυστηρός ως πατέρας. Γίνομαι όμως εκεί που χρειάζεται. Έχω την τύχη να έχω δύο ώριμα παιδιά αλλά πολλά με τρομάζουν, ειδικά με όσα γίνονται αυτή την εποχή. Γι’ αυτό και όποτε μου δίνεται η δυνατότητα μιλάω ή βρίσκομαι στους δρόμους».

Μάλιστα τόνισε: «Δεν θέλω να μεγαλώσουν σε μία κοινωνία που να λέμε ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις. Θέλω να υπάρχει σύστημα και να κάνουν όλοι σωστά τη δουλειά τους. Είμαι οραματιστής, ουτοπιστής και πιστεύω ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει».

Σε ερώτηση της Σίσσυς Χρηστίδου για πιθανή ενασχόλησή του με τον χώρο της πολιτικής, ο Γιάννης Στάνκογλου ξεκαθάρισε πώς: «Δεν θα κατέβαινα με τίποτα στην πολιτική, γιατί ξέρω πολύ καλά ότι τα πράγματα μπορεί να ξεκινάνε από ένα καθαρό τοπίο και για να κρατηθείς εκεί να πρέπει να λερώσεις τα χέρια σου. Μου έχουν γίνει προτάσεις απ’ έξω απ’ έξω για το εάν θα με ενδιέφερε αλλά όχι».

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Tο να παίρνεις πρωτάθλημα είναι καλύτερο από το να κάνεις σεξ» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Τα «σκοτάδια» της Πάρις Χίλτον: Η ιστορία πίσω από το περιβόητο sex tape, ο βιασμός και τα δύσκολα εφηβικά χρόνια