Γιάννης Σπαλιάρας: Θαυμάστριά του τον «στρίμωξε», έβγαλε την μπλούζα της και του έδειξε το στήθος της!

Για την δύναμη της ωραίας εμφάνισης, το φλερτ και από τα δυο φύλα αλλά και τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού μίλησε ο Γιάννης Σπαλιάρας. Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου και το περιοδικό Λοιπόν.

Στο μυαλό μας, το όνομα Σπαλιάρας είναι ταυτισμένο με ένα θεϊκό κορμί και η αλήθεια είναι πως αυτό δεν το έχει φτάσει κανείς.

Σώμα και Σπαλιάρας νομίζω υπάρχει μια ταύτιση. Ευχάριστο είναι αυτό. Πρέπει να σου πω ότι γυμνάζομαι από 8 χρονών και δεν έχω σταματήσει ποτέ. Η γυμναστική ήταν πάντα μια διέξοδος για μένα. Ποτέ δεν πήγα στην προπόνηση με βαριά καρδιά, το έκανα με κέφι. Ότι είμαι 48 ετών και δεν έχω άσπρη τρίχα στο μαλλί μου, δεν είναι κάτι που περνούσε από το χέρι μου, είναι και θέμα DNA. Κάποια πράγματα λοιπόν τα έχω δουλέψει και άλλα είναι θέμα τύχης.

Έτυχε ποτέ κάποια θαυμάστρια να γδυθεί μπροστά σου;

Ναι, έχει τύχει μια φορά. Ήμουν με έναν φίλο μου στη Χαλκιδική και βγαίναμε το club του Κανάκη και όπως μπαίνουμε στο αμάξι για να φύγουμε, εμφανίστηκε μια κοπέλα που μόλις με είδε, ήρθε προς το μέρος μου και έβγαλε τη μπλούζα της και μας έδειξε το στήθος της. Όταν γίνεται κάτι τέτοιο ενώ δεν το περιμένεις, ξαφνιάζεσαι. Πρώτα ξαφνιάστηκα και μετά γέλασα…

Το φλερτ από άντρες πώς το διαχειρίζεσαι;

Θεωρώ ότι ο θαυμασμός είναι ένα καλοπροαίρετο συναίσθημα, είτε προέρχεται από άντρα, είτε από γυναίκα. Είμαι straight, αλλά αν κάποιος δεν κάνει κάτι που με προσβάλλει, δεν με φέρει σε δύσκολη θέση ή δεν με ακουμπήσει, δεν θα με ενοχλήσει κιόλας.

Πασίγνωστη ράπερ «ξεφούσκωσε» στήθος και γλουτούς, εγκατέλειψε το OnlyFans και ακολουθεί τον « δρόμο του Θεού»! (ΦΩΤΟ)

Φαίη Σκορδά: H σχέση της με τον νέο υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη