Γιάννης Πουλόπουλος: “Σιωπηλός για το τηλεοπτικό μέλλον μου για το καλό όλων μας”

“Αυτό που θα μου προτείνουν στην τηλεόραση, θα πρέπει να συνδυάζεται με την οικογενειακή μου επιχείρηση στη Μύκονο”, δήλωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος.
Ο Γιάννης Πουλόπουλος μίλησε στην εκπομπή “Breakfast@star” και στον Πάνο Παπαδόπουλο. Ο γνωστός δημοσιογράφος σχολίασε την τηλεοπτική σεζόν που φτάνει στο τέλος της, το μέλλον του στην τηλεόραση, αλλά και τη συνεργασία του με τη Μπέττυ Μαγγίρα.
“Η φετινή τηλεοπτική σεζόν μου άφησε μια πικρόγλυκη γεύση, όχι μόνο για εμάς προσωπικά αλλά και για την κοινωνία. Αν και είχα δηλώσει ότι σκοπεύω να αποχωρήσω από την τηλεόραση, για το καλό του κοινού δεν μπορώ να κάνω δηλώσεις σχετικά με το μέλλον μου στην τηλεόραση, διότι δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον.
Πάντα υπάρχει στο μυαλό μου η σκέψη να αποσυρθώ από την τηλεόραση. Ό,τι κι αν μου προτείνουν στην τηλεόραση, πρέπει να συμβαδίζει με την οικογενειακή μου επιχείρηση στη Μύκονο”, δήλωσε ο κ. Πουλόπουλος.
Επιπλέον, ο Γιάννης Πουλόπουλος σχολίασε: “Ήταν σωστή η απόφαση της Μπέττυς Μαγγίρας να μην συνεχίσει στην εκπομπή infotainment. Η Μπέττυ ήταν η πρώτη μου επιλογή τα σαββατοκύριακα και μετά επέστρεφα στη Μαρία Μπακοδήμου”.

Written by admin

Latest

Αντωνά για τον χωρισμό από Σοϊλέδη: «Το ριάλιτι μας έκανε κακό, εγώ τα έχω καλά με τον εαυτό μου»

Μέγας γύπας σε ανεκδοτάρα: Το τούμπανο και το μαργαριτάρι