Γιάννης Παπαμιχαήλ: Τα…έβαλε με τη Δέσποινα Βανδή – «Την προκαλώ…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεκάδες είναι τα σχόλια για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, μετά την αποχώρηση του από το J2US και τις δυο εμφανίσεις του επί σκηνής που σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως από τους κριτές. Ειδικά στην πρώτη του που ήταν με ελληνικό τραγούδι.

Ο ίδιος προχώρησε σε ένα νέο ξέσπασμα και έβαλε στο στόχαστρο τη Δέσποινα Βανδή. Τι την προκάλεσε να κάνει.

Ο ίδιος λοιπόν, μετά την πρώτη του ανάρτηση που σχολίασε τα όσα έγιναν και βλέποντας τα όσα έχουν ειπωθεί, επέστρεψε με νέα ανάρτηση αιχμηρή αυτή την φορά. Παράλληλα, η Δανάη Μπάρκα τον «δίκασε».
Ο χρήστης John Papamichail αισθάνεται περήφανος.
1 ημ. ·
Εγω παντως 5 σχόλια απο 5 ατομα ειναι πολλη πανω απο την ξενη μουσικη παιδια της επιτροπης. ΕΞΕΡΩ ΤΗΝ ΚΑΙΤΗ ΤΗ ΓΑΡΜΠΗ, με την οποια γνωριζομαστε χρονια και γνωριζω οτι εχει πολυ καλη ΚΑΙ ξενη μουσικη παιδια. Ακουσατε τι ειπε στο τελος ? Και πραγματικα την ευχαριστω , και ειναι προς τιμη την . Ειπε αφηστε το Γιαννη να το πει και να το παιξει στο πιανο. Φυσικα ολοι αρνηθηκαν, γιατι εαν αυτο γινοταν , θα παθαινανε ολοι την πλακα τους. Θα το ‘χρωματιζα ‘ το ‘ maniac με πολυ jazzy ακόρντα, και θα ακουγατε φωνη καμπανα. εγω και το πιανο. Τιποτα αλλο. Μετα απο αυτο ομως θα επρεπε να φυγει κάποιο αλλο ζευγαρι. Και το λεω απο τωρα στη Δεσποινα. ‘ Ελα στον τελικο, να πουμε ενα ξενο super duper ντουετο. Εσεις πιστευετε θα δεχοταν να το κανει ? Εγω λεω οχι. Γιατι σε αυτη την περιπτωση θα ‘ εβγαινε απο το safe zone της ‘ το οποια γραφει στη μαρκιζα ‘ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ‘ και αυτο δεν το αμφισβητει κανεις. Στο ξενο πιστευω οτι θα ειχε μεγαλες δυσκολιες, επειδη δεν εχει την ‘ αμερικανια ‘ τα γυρισματα κλπ κλπ, και φυσικα δεν θα ρισκαρε να κανει ντουετο με καποιον , o οποιος εχει μεγαλωσει με αυτην την παιδια. Οσο για τα σχολια, 3 μουσικοι της μπαντας του Νικου, οι οποίοι εχουν σπουδασει Αμερικη, μου ειπαν συγχαρητήρια για το ‘ maniac ‘ Το σχολιο ομως του Χαρη Βαρθακουρη, με τον οποιο ειμαστε φιλοι 3 δεκαετιες , εχουμε τα ιδια ακουσματα, ΚΑΙ Ο ΑΝ8ΡΩΠΟΣ ΚΕΝΤΑΕΙ ΣΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ, ΑΡΜΟΝΙΕΣ, ΤΡΟΜΕΡΑ ΣΥΝΘΕΤΑ ΑΚΟΡΤΑ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ, ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ, ‘ ΜΕΓΑΛΥΗ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ’. Ε ΕΝΤΑΞΕΙ, ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ , ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ ΑΡΚΟΥΝ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ‘ maniac ‘ ‘το ειδα πως το ερμηνευσαμε, τι να λεμε τωρα…οχι για 8 ηταν αλλα για 88 ! και οποιος καταλαβε καταλαβε. καλη συνεχεια !!!
Αποκάλυψε το μήνυμα που δέχτηκε από τον Χάρη Βαρθακούρη, ενώ δεν δίστασε να προκαλέσει την Δέσποινα Βανδή να πουν μαζί ένα ξένο τραγούδι στον τελικό του J2US.

Λιζ Χάρλεϊ: Παίζει σε ερωτικές σκηνές με γυναίκα, σε ταινία που σκηνοθετεί ο γιος της (ΦΩΤΟ)

Παίκτρια στο «Deal» κατέρρευσε και ξέσπασε σε κλάματα ‑ Σε σοκ ο Χρήστος Φερεντίνος