Γιάννης Νέζης: Ο Κωστάκης από το Ρετιρέ, 30 χρόνια μετά, σε μια σπάνια τηλεοπτική του εμφάνιση

Συνέντευξη στην εκπομπή “Super Κατερίνα” έδωσε ο Γιάννης Νέζης. Σε όποιον δεν λέει κάτι το συγκεκριμένο όνομα, πρόκειται για τον «Κωστάκη» από το Ρετιρέ. Ο ηθοποιός μίλησε για την οικογένειά του, την τηλεόραση, αλλά και τα πρώτα δύσκολα χρόνια στην υποκριτική.

«Ναι, δόξα τω Θεώ έχω τρία παιδιά. Είχα την τύχη στη ζωή μου να δημιουργήσω οικογένεια,  έχω δύο αγόρια κι ένα κορίτσι και είναι σε ηλικίες 16, 18 και 19. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί αυτό ήταν το πιο επιτυχημένο πράγμα που έχω κάνει μέχρι σήμερα.

Ένα γάμο έχω κάνει, μια φορά το κάνεις αυτό. Έχω αποφασίσει να μην κάνω άλλα παιδιά και άλλο γάμο, έχει κλείσει ο κύκλος αυτός», είπε αρχικά ο Γιάννης Νέζης.

Ο Γιάννης Νέζης είπε στη συνέχεια: «Με την τηλεόραση έχω ανασφάλειες.

Είναι κάτι που δεν το εισπράττεις τη στιγμή που το κάνεις, η επιτυχία έρχεται μετά όταν κάτι παίζεται. Το θέατρο έχει αυτό, ότι την ώρα που είσαι πάνω στη σκηνή εισπράττεις από το κοινό τη διάθεσή του. Όσον αφορά τους μισθούς, θα σου πω ότι έπαιρνα περίπου δέκα ενοίκια στο γύρισμα».

Κλείνοντας, ο Γιάννης Νέζης ανέφερε: «Επειδή δεν είχα οικογένεια που να έχει σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο, τα πρώτα χρόνια ήταν πολύ δύσκολα, ήταν κάτι πρωτόγνωρο γιατί έπρεπε να καλύψουμε ανάγκες που πολλές φορές δεν μπορούσαμε να το κάνουμε. Υπήρξαν στιγμές που δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιο, που δεν είχα να φάω».

Κατερίνα Καινούργιου: Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο σπίτι της! Δείτε, που μετακομίζει – Οι πρώτες φωτογραφίες

Αντελίνα Βαρθακούρη: Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα η Αντελίνα, δυστυχώς περνάει δύσκολες ώρες