Γιάννης Κατινάκης αποκαλύπτει τα μυστικά με την Αφροδίτη Λατινοπούλου: “Η τρίχα που μου σηκώνεται αποτριχωμένη”

Φωνή παραλόγου θα πω ότι είναι, καμία φωνή λογικής

Ο Γιάννης Κατινάκης επισημαίνει ότι η ευρωβουλευτής και πρόεδρος της Φωνής Λογικής είναι μια φωνή παραλόγου και όχι μια φωνή λογικής. Αυτή ήταν και η άποψή του στο νέο επεισόδιο του Black Box, όπου ήταν καλεσμένος της Μάγκυς Δούση στο Attica Tv.

Σε μια εξονυχιστική συνέντευξη, ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και την άνοδο των δεξιών κομμάτων. Εξέφρασε την ανησυχία του για την εξέλιξη αυτή και την ανάγκη του λαού να πάρει την εξουσία στα χέρια του, αντί να γίνεται έρμαιο στις αποφάσεις των άλλων.

Ο Κατινάκης δεν δίστασε να κριτικάρει απευθείας την είσοδο της Λατινοπούλου στην ευρωβουλή, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για την κατάσταση. Επιπλέον, υπογράμμισε την ανησυχία του για την άνοδο της ακροδεξιάς σε ολόκληρη την Ευρώπη και την ανάγκη να κατευθυνθούμε προς το φως και όχι προς το σκοτάδι.

Τέλος, εξέφρασε τη θλίψη του για τον τρόπο που ο κόσμος αντιδρά στην ελευθερία και προτιμά να επιστρέψει σε παλιά μονοπάτια, απορία αν μπορεί να κατανοήσει γιατί κάποιοι ψηφίζουν ακροδεξιά. Ο Γιάννης Κατινάκης εξέφρασε την απορία του και την ανησυχία του για την εξέλιξη της κοινωνίας και την ανάγκη για αλλαγή προς το καλύτερο.

Written by admin

Ο λόγος που πρέπει να τρώτε μπανάνα πριν κοιμηθείτε

Η Τηλεοπτική Βασίλισσα που Αποκλείστηκε από τον Τελικό: Η Κίνηση που Ανέδειξε το Πρόβλημα της Κύπρου