Γιάννης Καλλιάνος: Την Πέμπτη θα την θυμόμαστε για καιρό στην Εύβοια … ΚΑΥΣΩΝΑΣ

Την Πέμπτη θα την θυμόμαστε για καιρό
Ο γνωστός μετεωρολόγος, σε χάρτη που ανέβασε καταδεικνύει ότι η Πέμπτη θα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για τις περισσότερες περιοχές της χώρας.

«Όμως θα επιμείνω για κάποια συγκεκριμένα τμήματα της επικράτειας όπου εκεί ο υδράργυρος θα ξεπεράσει και τους 42°C και πιθανότατα να φτάσει τους 43°C και ίσως πολύ τοπικά και τους 44°C. Άρα την Πέμπτη θα τη θυμόμαστε για καιρό λόγω και της αυξημένης δυσφορίας και τις βραδινές ώρες ειδικά στις μεγαλουπόλεις».

Ποιες περιοχές θέλουν προσοχή
Τα τμήματα που την Πέμπτη θα επηρεαστούν περισσότερο από τον καύσωνα είναι τα ακόλουθα :
– Θεσσαλία
– Κεντρική και Ανατολική Στερεά
– Αττική και Εύβοια
– Ανατολική και Νότια Πελοπόννησος
– Νότια Κρήτη

Στην Αττική πάνω από τους 40°C την Πέμπτη

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, η Πέμπτη θα είναι η πιο δύσκολη μέρα και για την Αττική. Ο υδράργυρος στο κέντρο της Αθήνας αργά το μεσημέρι θα ξεπεράσει πολύ εύκολα τους 40°C και τοπικά θα φτάσει και τους 41-42°C.

Το Σάββατο αναμένεται το τέλος του καύσωνα

Κλείνοντας ο Γιάννης Καλλιάνος αναφέρει: «Το Σάββατο θα μας “αποχαιρετήσουν” οι πολύ θερμές αέριες μάζες που για 11 ολόκληρες ημέρες θα μας έχουν ταλαιπωρήσει και η ατμόσφαιρα σταδιακά θα δροσίσει.

Αν θυμάστε καλά, πριν από μέρες, σας είχα πει ότι έρχεται καύσωνας διαρκείας και που δεν θα τελείωνε την προηγούμενη Κυριακή (όπως όλοι έλεγαν) αλλά θα έπαιρνε παράταση έως και τα τέλη της προσεχούς εβδομάδας. Δυστυχώς, αλλά επιβεβαιώθηκαν στο απόλυτο τα λεγόμενα μου».

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έπική φάρσα στην παρούσιαστρια νόμιζε πως μιλούσε με τον Ατζούν Ιλιτζαλί!

Σάρον Στόουν: Φωτογραφίζεται στα 63 της μόνο με ένα μπλουζάκι από την ταινία Βασικό Ένστικτο και ρίχνει το Instagram