Γιάννης Μποσταντζόγλου: “Ό,τι μαλ@κία ακούω πρέπει να τη σχολιάζω;” – βιντεο

Στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Ρίσκο» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Γιάννης Μποσταντζόγλου. Ο ηθοποιός μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και ρωτήθηκε τόσο για την θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη, όσο και για τα όσα φέρεται ότι υποστήριξε η Βίκυ Πρωτογεράκη στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, το βράδυ της Δευτέρας, αλλά όταν η κουβέντα έφτασε στην Βίκυ Πρωτογεράκη, ο ηθοποιός «εξερράγη» με τα όσα φέρεται να κατέθεσε στη δίκη Φιλιππίδη ότι «Το 90% των ανδρών ηθοποιών επεδείκνυε το μόριό τους».

«Ό,τι μαλ…α ακούω πρέπει να την σχολιάζω; Φίλη μου είναι η Βίκυ αλλά είπε μαλ…ες. Βρίζω, γιατί να μη βρίζω; Πείτε κάτι νορμάλ. Πρέπει να φτάσουμε στις κιλότες για να συζητάμε ρε παιδιά; Για θέατρο μιλάμε», είπε έξαλλος ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Σχετικά με τον Γιώργο Κιμούλη, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είπε: «Έχω συνεργαστεί με τον Γιώργο Κιμούλη, μια χαρά συνεργαστήκαμε. Τώρα, τι έχει συμβεί στις άλλες περιπτώσεις δεν ξέρω. Η συμπεριφορά του Γιώργου μοιάζει με πολλών σκηνοθετών. Ήταν γνωστή η συμπεριφορά του και πολλών άλλων, να σου πω ονόματα να γεμίσεις τετράδιο. Όλοι έτσι είναι, αλληλοβριζόμαστε μέχρι να βγει το αποτέλεσμα. Μην κάνουμε και τους ευγενείς».

ΑΓΡΙΑ ΓΗ SPOILER: Υποπτεύεται ότι η Όλγα θέλει το κακό της

ΑΓΡΙΑ ΓΗ SPOILER: Υποπτεύεται ότι η Όλγα θέλει το κακό της

Ελευθερία Ελευθερίου: Η τραγουδίστρια σε βίντεο… σκέτη κoλαση – φωτογραφία / βίντεο