Γιάννης Μπέζος: “Η ευκολία στο να χωρίζουν οι άνθρωποι μπορεί να είναι θετικό φαινόμενο”

Στη συζήτηση που διεξήχθη, ο ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στην εύκολη διάλυση σχέσεων μεταξύ ανθρώπων στις μέρες μας. “Κανείς δεν πάθαμε τίποτα, το γεγονός ότι χωρίζουν πιο εύκολα μπορεί να είναι και πολύ θετικό. Το κακό θα ήταν εάν έζηγαν δηλητηριασμένοι μέχρι το θάνατο. Ο κοινωνικός ιστός δεν θα διαλυθεί επειδή χωρίζουν οι άνθρωποι”, είπε ο κ. Μπέζος.

Ο Γιάννης Μπέζος έθιξε επίσης το θέμα των καβγάδων και των συγκρούσεων στις τηλεοπτικές εκπομπές. Αναφέροντας ότι οι σταθμοί πρέπει να επιβιώσουν οικονομικά, τόνισε ότι η μικρή αγορά της χώρας μας αναγκάζει τους υπεύθυνους των μέσων ενημέρωσης να προσαρμοστούν σε αυτό το κλίμα με τους καβγάδες και τα γκόσιπ. Μια απόφαση επιβίωσης, όπως αποκάλυψε.

Συνοψίζοντας, ο Γιάννης Μπέζος αναστάτωσε τα νερά με τις απόψεις του για τη σύγχρονη κοινωνία και τα μέσα ενημέρωσης, υπογραμμίζοντας ότι οι αλλαγές και οι χωρισμοί ανάμεσα στους ανθρώπους δεν θα οδηγήσουν απαραιτήτως σε διάλυση του κοινωνικού ιστού. Μια κρίσιμη, αλλά αισιόδοξη προοπτική για το μέλλον.

Written by admin

Latest

«Σφίξιμο» στο στομάχι η ανακοίνωση για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Όλοι οι άρρωστοι σε αυτή τη φάση…» (vid)

Ποιες περιοχές θα ανέβουν πάνω από τους 30 βαθμούς στη θερμοκρασία;