Ναταλία Γερμανού για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σκοτωθήκαμε το 2012 κι έφυγα από το κανάλι

H Nαταλία Γερμανού θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της για τα σχόλια που άκουσε ότι υπερασπίστηκε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τις ημέρες που όλοι της επιτίθονταν, αναφερόμενοι στην κακή συμπεριφορά που είχε στο παρελθόν.
Η παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στο «ΟΚ!» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περίοδο που συγκρούστηκε με τη διοίκηση του Alpha, αλλά και με τη συνάδελφό της και τελικά, έφυγε από το κανάλι.
«Διάβασα ότι η Ναταλία έγινε ασπίδα, ότι την υπερασπίστηκε. Παραδέχομαι ότι την υπερασπίστηκα, θεώρησα ότι ήταν τίμιο να το κάνω», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Για να φρεσκάρω όμως, κάποιες μνήμες που έχουν ατονήσει, να θυμίσω ότι έχω βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της, “Σπίτι μου σπιτάκι μου”, δύο ή τρία χρόνια, αφότου έφυγα από τον Alpha. Αυτό σημαίνει ότι οι σχέσεις μας είχαν αποκατασταθεί πολύ νωρίτερα. Ό,τι είχα να πω, το είπα στην εκπομπή μου και εννοούσα κάθε λέξη».

Όπως ανέφερε παρακάτω, δεν θέλει να δώσει άλλη έκταση στο θέμα, αλλά να απαντήσει σε όσους λένε ότι «η Ναταλία θέλει να τα έχει καλά με όλους».

«Δεν σκοπεύω να δώσω άλλη συνέχεια και το θέμα κλείνει σε αυτή μας την κουβέντα. Επειδή διάβασα ότι η Ναταλία θέλει να τα έχει καλά με όλους, θεωρώ ότι είναι λίγο άδικο. Αν ήθελε να τα έχει καλά με όλους, θα τα είχε καλά με την Κωνσταντίνα το 2012. Αντιθέτως, τότε ήταν που συγκρούστηκε και με τη διοίκηση του καναλιού και με την Κωνσταντίνα. Και σκοτωθήκαμε και μανουριάσαμε και έφυγα από το κανάλι, όχι με τον καλύτερο τρόπο», εξήγησε η Ναταλία Γερμανού.
«Τότε λοιπόν, μου έλεγαν κάποιοι “είσαι χαζή; Εσύ θα έπρεπε να είσαι κολλητή και να της κάνεις τα χατίρια”. Δεν το έκανα. Αντίθετα, ήμουν κακή, κάκιστη. Συγκρούστηκα κι έφυγα. Κι ήμουν πάρα πολύ πικραμένη και θυμωμένη κι είχα τα νεύρα μου για πολύ καιρό», συμπλήρωσε κλείνοντας.

Παγιδευμένοι spoiler: Το μεγάλο λάθος! Βοηθάει τον δολοφόνο

Μαύρο ρόδο spoiler: Θα κάνει τα πάντα για να μπει ανάμεσά τους