Ναταλία Γερμανού για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν περνούσε καλά κανείς! Άσε να τη βρίσει κάνας άλλος που…»

Spoilers

«Είναι μία σωστή τοποθέτηση της Ζήνας. Έχουν περάσει πολλά χρόνια. Αυτά όλα συνέβησαν το 2013-14. Έχουμε μία διάθεση να μένουμε σε εκείνη τη χρονιά και να λέμε για την Κωνσταντίνα… Το έκλεισε όμως με το ότι έχει αγάπη μόνο για την Κωνσταντίνα. Η Ζήνα φρόντισε να απαντήσει πως έχει μόνο αγάπη για αυτήν. Με ενοχλεί όταν ακούω τις κακίες αυτές από άτομα τα οποία την εποχή εκείνη του Alpha ήταν αυστηρά προστατευμένα από την Κωνσταντίνα και δεν πρόκειται ποτέ να αγγίξει ούτε το μικρό τους δαχτυλάκι.

Μη βρίζεις εσύ την Κωνσταντίνα, άσε να τη βρίσει κάνας άλλος που όντως έχασε τη δουλειά του.

Εγώ συνεργάστηκα με το κορίτσι αυτό. Εγώ δεν έχω κανένα απολύτως αρνητικό συναίσθημα.

Πέρασα μία πολύ ζορισμένη χρονιά, το έχω πει πάρα πολλές φορές.

Θεωρώ πως εξίσου ζορισμένη ήταν και εκείνη, γιατί εισέπραττε ένα αρνητικό κλίμα από όλους εμάς. Δεν περνούσε καλά κανείς μας. Ούτε η Κωνσταντίνα που την κοιτούσαμε με μισό μάτι και έτρωγε όλη την αρνητικούρα. Περάσαν τα χρόνια, μιλήσαμε με αυτό το κορίτσι.

Βγήκαμε έξω και τα λύσαμε. Ή τα λύνεις τετ α τετ, ή μην τα λύνεις στην τηλεόραση. Δεν τον νοιάζει τον κόσμο. Έχει πιο σοβαρά προβλήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού, μιλώντας σήμερα μέσα από την εκπομπή της, μετά την αποκάλυψη της Ζήνας Κουτσελίνη πως την έδιωξαν από τον Alpha λόγω της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Νέος έρωτας για τον Αλέξη – Ποια τον θέλει;

Η Γη της Ελιάς spoiler: Νέος έρωτας για τον Αλέξη – Ποια τον θέλει;

Spoilers

Μπέιμπι σίτερ πήρε την αστυνομία επειδή η μητέρα την έστησε για ώρες!