Γάτα: Η ανθρώπινη συμπεριφορά της !

Oι γάτες έχουν πέρα για πέρα ανθρώπινη συμπεριφορά κι αυτό εξηγεί την αποστροφή πολλών ανθρώπων προς το πρόσωπό τους αφού όντες μαθημένοι στη μόνιμη χαρά και δοτικότητα των σκύλων, αρνούνται να δεχτούν πως ένα άλλο τετράποδο τολμάει να τους πάει κόντρα και να γυρίσει με τουπέ την πλάτη του στα χαδάκια της στιγμής.Είναι πολύ δύσκολο να κατακτήσεις μια γάτα είναι καχύποπτες, πονηρές, πανέξυπνες και πεισματάρες. Θα περάσει το δικό τους στο τέλος το ξέρουν και το…..

ξέρεις. Θα σου κάνει το χατίρι όποτε θέλει, όπως θέλει, για όσο θέλει κι αν θέλει!
Αν τα καταφέρεις όμως και την κάνεις δική σου ετοιμάσου για ένα μεγαλείο αγάπης κι αφοσίωσης. Όχι με τον σκυλίσιο τρόπο που ξέρουμε αλλά με το δικό τους το μοναδικό.

Το μεγαλύτερο προνόμιό τους: οι γάτες είναι φυσικά αγχολυτικά κι αντικαταθλιπτικά σε τετράποδη συσκευασία.Το γουργουρητό και το ζύμωμα με τα πατουσάκια θα σε απαλλάξουν κι από την τελευταία αρνητική σκέψη που σφηνώθηκε στο μυαλό σου.
Η συγγραφέας Alison Nastasi έχει πει: «Πιστεύω πως οι καλλιτέχνες κι οι γάτες είναι συγγενή πνεύματα, επειδή μυθοποιούνται συχνά. Αντιμετωπίζονται κι οι δύο συχνά ως στερεότυπα λόγω της υποτιθέμενης φήμης τους ως απόμακροι ή ακόμα και εγωκεντρικοί» κι ίσως όχι άδικα.

Οι άνθρωποι που προτιμούν τις γάτες είναι συνήθως καλλιτεχνικές φλέβες κι ένα τσικ πιο μοναχικοί, εσωστρεφείς, αντισυμβατικοί κι ανεξάρτητοι απ’ τους υπόλοιπους.Η ζωή με μια γάτα είναι αυτό που λέμε μες στην καλή χαρά. Μας κάνουν να γελάμε πολύ , μας μαθαίνουν τι θα πει στρατηγική αφού για να πιάσουν το μπαλάκι που τους πέταξες θα στήσουν ολόκληρη ενέδρα και δε θα πέσουν με τα μούτρα στο παιχνίδι.

Λόγω της αγάπης τους για τον ύπνο, μπορείς να τις χαρακτηρίσεις και πολύ διακριτικές. Κοιμούνται περίπου δεκαπέντε ώρες την ημέρα.
Η γάτα είναι μαγικό, μυθικό πλάσμα. Λατρεύτηκε σαν Θεά, αγαπήθηκε από μάγους και μάγισσες, διώχθηκε σαν «όργανο του σατανά» και χαρακτηρίστηκε γρουσούζα.Σαν γατομάνα που είμαι να σας πω πως είναι όλες ήσυχες το βράδυ (έχοντας 7) κοιμούνται ή παίζουν και όταν λείπω από το σπίτι ακούω την φωνούλα τους πριν ανοίξω την πόρτα!

Οι γάτες είναι αξιολάτρευτα πλάσματα και όταν δεθούν μαζί σου είναι για ΠΑΝΤΑ

Διαβάστε περισσότερα
Ασημίνα Φρατζέσκου

Written by Ασημίνα Φρατζέσκου

Fashion expert με σπουδές στη μόδα αλλά και τη δημοσιογραφία. Πως ταιριάζουν αυτά; Όταν γράφεις για ό,τι αγαπάς. Είμαι η Ασημίνα και φέρνω τη μόδα για εσάς

Κέλι Πρέστον : Νεκρή η 57χρονή σύζυγος του Τζον Τραβόλτα

Viral Είδηση: Η Απίστευτη χρήση της σερβιέτας … φωτογραφία