Γαρυφαλλιά Καληφώνη για την εκπομπή της Καινούργιου: «Έφαγα κράξιμο χωρίς κανέναν λόγο» – φωτογραφία

Με μια μακροσκελή ανάρτηση η Γαρυφαλλιά Καληφώνη απάντησε στα όσα ακούστηκαν το πρωί στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια της παρουσιάστριας μετά από βίντεο με δηλώσεις του μοντέλου, το οποίο φανερά ενοχλημένο δεν θέλησε να απαντήσει.

 

Η απάντηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram απάντησε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στα σχόλια που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου. «Είναι τουλάχιστον άδικο το 2023 για μια γυναίκα που προσπαθεί να καταφέρνει να είναι ανεξάρτητη κάνοντας τα πρώτα της βήματα στο επιχειρείν, να βομβαρδίζεται με τις στερεότυπες ερωτήσεις που αφορούν την ερωτική/προσωπική της ζωή και πως πρέπει πάντα μία γυναίκα να ετεροκαθορίζεται από την φήμη του ενδεχομένως πετυχημένου συντρόφου της.

Αυτά τα πρότυπα θέλουμε να προωθήσουμε; Γιατί δεν με ρωτάτε κάτι για την εταιρεία μου ή για τα επαγγελματικά μου επιτεύγματα όσο μικρά ή μεγάλα και να είναι αυτά, νομίζω πως μόνο να εμπνεύσουν νέες γυναίκες μπορούν. Με αγάπη πάντα για το κράξιμο που έφαγα χωρίς κανέναν λόγο από την εκπομπή της κυρίας Κατερίνας Καινούργιου» έγραψε στην ανάρτησή της η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου

«Η Γαρυφαλλιά είναι ένα κορίτσι που τη μάθαμε μέσα από το GNTM και είναι πάρα πολύ ωραία κοπέλα. Όταν τη γνώρισα εγώ είχε συστολή, ήταν γλυκύτατη, ευγενέστατη, τη γνώρισα από τον πρώην σύντροφό της. Δεν ξέρω αν έχει ή όχι σχέση με τον Χρήστο Μάστορα. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Χρήστος, για μένα, αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους κορυφαίους καλλιτέχνες που έχουμε, τρομερός και πάντα είναι ευγενικός, απαντάει με χιούμορ» σημείωσε η παρουσιάστρια.

Έτοιμη να γεννήσει η Τζούλια Αλεξανδράτου – Αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού της! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Το πρώτο αποκαλυπτικό πλάνο στο Survivor- Δείτε την πίσω όψη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη