Γαρυφαλλιά Καληφώνη – Χρήστος Μάστορας: Αγκαλιασμένοι μαζί στο κρεβάτι… Παραλήρημα με την πρώτη φωτογραφία της Καληφώνη με τον Μάστορα

Το 2022 τελείωσε και είθισται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο καθένας να κάνει ανασκόπηση της χρονιάς του είτε με βίντεο είτε με φωτογραφία, κάτι τέτοιο φαίνεται πως έκανε και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, που επιτέλους για πρώτη φορά μας έδειξε το πρόσωπο του συντρόφου της ή τέλος πάντων, ένα μέρος αυτού.

Εδώ και αρκετό καιρό, για την ακρίβεια από το καλοκαίρι που είχαν έρθει στο φως της δημοσιότητας κάτι φωτογραφίες φημολογείται έντονα πως η πρώην παίκτρια του GNTM είναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή Χρήστο Μάστορα. Μπορεί κανείς από τους δυο να μην έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το γεγονός αυτό αλλά οι πράξεις και οι κινήσεις του το έχουν μαρτυρήσει ουκ ολίγες φορές.

Η Γαρυφαλλιά, όμως, που έχει εκφράσει στα social media της, στα οποία είναι και άκρως ενεργή, την δυσαρέσκειά της να μοιράζεται πια με όλους τα προσωπικά της, λίγο πριν φύγει το έτος επέλεξε να κάνει μια ανάρτηση με τον σύντροφό της με τέτοιο τρόπο που ξέρει 100% ότι οι followers θα πάθουν πανικό.

Στην αγκαλιά της βρίσκεται ένας άντρας, χωρίς όμως να φαίνεται το πρόσωπό του ολόκληρο, αλλά μόνο η μύτη και η δεξιά πλευρά από το δεξί μάτι και κάτω, δηλαδή μάγουλο και σαγόνι, ενώ την selfie τραβάει ο ίδιος κάτι που αποκαλύπτει μέρος από το χέρι και το στήθος του.

Οι φήμες δεν θέλουν και πολύ για να φουντώσουν και το “ψωμάκι” που έδωσε η Γαρυφαλλιά στον λαό ήταν υπέρ αρκετό για να αρχίσουν όλοι να ψιθυρίζουν το όνομα του Χρήστου Μάστορα.

Είναι αυτός, όμως, ο Χρήστος Μάστορας;

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Πηγή: youweekly.gr

Latest

Milky Way: Nέα ελληνική σειρά του MEGA θα προβληθεί στο Netflix

Ηλέκτρα του MasterChef: 4 χρόνια μετά, απλά πανέμορφη… Έτσι είναι σήμερα