Γάμος αλά ελληνικά 3: Στη Ραφήνα ξεκίνησαν τα γυρίσματα

Η τρίτη ταινία για την επιτυχία «Γάμος αλά ελληνικά» είναι γεγονός και σε λίγο καιρό θα αρχίσει να αποκτά σάρκα και οστά, μιας και τα γυρίσματα φαίνεται ότι έχουν ξεκινήσει.

Σύμφωνα με το irafina.gr, η δημιουργός και πρωταγωνίστρια της ταινίας, Νία Βαρντάλος, έχει βρεθεί τουλάχιστον δύο φορές στη Ραφήνα, όπου μαζί με το συνεργείο επέλεξαν τα σημεία στα οποία αναμένεται να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, αυτές οι τοποθεσίες θα είναι κοντά στο «Τζιτζίκι», στην κεντρική πλαζ και εντός του λιμένα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας έλαβε μάλιστα, δύο αποφάσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα οι οποίες «προδίδουν» την έναρξη των κινηματογραφικών γυρισμάτων

Αρχικά δόθηκε εντολή για τον καθορισμό του οικονομικού ανταλλάγματος όσον αφορά την χρήση της χερσαίας ζώνης σε Ραφήνα αλλά και στην Αγία Μαρίνα, με σκοπό τηλεοπτικά γυρίσματα, φωτογραφίσεις και βίντεο κλιπ.

Η δεύτερη, έχει να κάνει με την έγκριση ποσού για τον καθαρισμό τμήματος της κεντρικής πλαζ λόγω της ανάγκης κινηματογραφικών γυρισμάτων. Τέλος, σύμφωνα και πάλι με πληροφορίες του irafina.gr, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στο τέλος του μήνα.

Υπενθυμίζεται, ότι η τρίτη ταινία για το «Γάμος αλά ελληνικά», ανακοινώθηκε πέρυσι, όταν η Νία Βαρντάλος ενημέρωσε το κοινό της στο Instagram, σχετικά με το πολυαναμενόμενο σίκουελ των ταινιών της, είκοσι χρόνια μετά την πρώτη ταινία.

«Ναι, είναι αλήθεια ότι για πάνω από ένα χρόνο προσπαθούμε να γυρίσουμε ένα σενάριο που έγραψα με το όνομα My Big Fat Greek Wedding 3», είπε στο βίντεο, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε, ότι έχει καλεστεί όλο το καστ των προηγούμενων φιλμ.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: Protothema

https://fb.watch/dKFftgORQN/

Ζέτα Μακρυπούλια: Όταν εμφανίστηκε γuμνή στην κάμερα και αναστάτωσε τους τηλεθεατές

Θεσσαλονίκη: Η Έλενα Παπαρίζου διέκοψε τη συναυλία και κάλεσε την αστυνομία … video