Γ Κύκλος Άγριες Μέλισσες: Το πρόσωπο κλειδί στην επιβίωση του Προκόπη και του Λάμπρου

Όπως ήδη γνωρίζουμε, ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες αναμένεται πιο σκοτεινός και φρικτός από τον προηγούμενο. Δύο ακόμη χαρακτήρες που θα υποφέρουν είναι ο Λάμπρος και ο Προκόπης, ο αγαπημένος κουρέας στις Άγριες Μέλισσες. Γ Κύκλος Άγριες Μέλισσες: Το πρόσωπο κλειδί στην επιβίωση του Προκόπη και του Λάμπρου …

Ο ερχομός του Ακύλα στο χωριό, αλλά και το νέο καθεστώς θα προκαλέσουν μεγάλη πληγή στους Διαφανιώτες. Ο Μεγαρίτης είναι έτοιμος να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του αδερφού του και θα κάνει τα αδυνατά δυνατά για να πληρώσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι.

Μαζί με τον Λάμπρο στην εξορία στέλνει και τον Προκόπη.

Η εξορία, όμως, δε θα είναι είναι το τέλος, αλλά η αρχή. Ο αγαπημένος κουρέας, αλλά και ο δάσκαλος, θα υποστούν σκληρά βασανιστήρια. Η μοίρα, όμως, “αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη”. Έτσι, σύμφωνα με το Τηλέραμα, ο Προκόπης, στην εξορία στον τρίτο κύκλο στις Άγριες Μέλισσες, θα έρθει κοντά με έναν μακρινό του ξάδερφο, τον Ζάχο. Ο Προκόπης πριν από αρκετά χρόνια είχε συμπαρασταθεί σ’ εκείνον και στη θεία του, τη Μάρω. Ύστερα από χρόνια, όμως, θα ξαναβρεθούν, ακόμη και σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες.

Ο μακρινός ξάδερφος του Προκόπη, ο Ζάχος είναι στρατιωτικός, αλλά η οικογένειά του είχε κυνηγηθεί πολύ κατά τον εμφύλιο πόλεμο. Έτσι, δεν μπορεί να ακολουθεί πιστά και τυφλά τις εντολές των ανωτέρων του, αλλά πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός. Ο Ζάχος θα είναι αυτό το πρόσωπο το οποίο θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον Προκόπη και τον Λάμπρο στην εξορία στις Άγριες Μέλισσες.

Άλλωστε, τον Ζάχο δεν τον είχε βοηθήσει μόνο ο Προκόπης, αλλά και ο Λάμπρος. Ο στρατιωτικός είναι υπόχρεος στου δύο αυτούς χαρακτήρες. Μάλιστα, έχει παρελθόν και με άλλους από τις Άγριες Μέλισσες. Πιο συγκεκριμένα, ο Ζάχος ήταν ο πρώην αρραβωνιαστικός της Ελένης, η οποία του έχει πολύ μεγάλη εκτίμηση!

Ο Λάμπρος και ο Προκόπης θα καταφέρουν να αντέξουν τα βασανιστήριά τους στις Άγριες Μέλισσες; Πώς θα βοηθήσει ο Ζάχος τον Προκόπη και τον Λάμπρο στην εξορία; Μείνετε συντονισμένοι!

Βρισηίδα Ανδριώτου: Μας δείχνει τις… καρύδες της! (φωτο)

Spoilers

Πριν απο λίγο στον Κολωνό – Ανήλικη μαχαίρωσε δυο ανήλικους