Φθιώτιδα: Έτσι του «έφαγε» τα χρήματα ο απατεώνας (βίντεο)

Από τη Φθιώτιδα άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι με τις τηλεφωνικές απάτες όπου επιτήδειοι προσποιούμενοι γνωστούς και υπεράνω κάθε υποψίας επαγγελματίες, εξαπατούν επιχειρήσεις με πλαστά καταθετήρια.

 Σύμφωνα με το lamiareport.gr, πρόκειται για την υπόθεση που ο απατεώνας παρουσιαζόταν στο τηλέφωνο ως γνωστός γιατρός και παράγγελνε πράγματα, τα οποία υποτίθεται θα πλήρωνε μέσω τραπεζικού λογαριασμού, έχει πολλά ακόμη σενάρια.

Στην περίπτωση που μας περιγράφει ο γνωστός δικηγόρος Νίκος Τσακτάνης ο εντολέας του, γνωστός επιχειρηματίας του νομού Φθιώτιδας, ξεγελάστηκε από τον απατεώνα που του έκανε μια συγκεκριμένη παραγγελία, καθώς εκτός ότι προσποιούνταν ένα πολύ γνωστό του πρόσωπο και επιφανή επαγγελματία, γνώριζε πάρα πολλά στοιχεία από την καθημερινότητα και των δύο ώστε να γίνει πιστευτός! Μάλιστα χρησιμοποίησε και συνεργό, που υποτίθεται ότι ήταν ο υπάλληλος που έκανε το λάθος, και που επίσης γνώριζε πολλά πρόσωπα και πράγματα για να ολοκληρώσει το έργο της απάτης.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως περιγράφει ο κ. Τσακτάνης τη συγκεκριμένη υπόθεση εξαπάτησης, η οποία πλέον έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Σημειώνει μάλιστα ότι έχει εντοπιστεί το φυσικό πρόσωπο στο όποιο κατέληξαν τα χρήματα.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΦΘΙΩΤΙΔΑ, ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΛΕΦΤΑ, ΕΦΑΓΕ

Κρήτη: Αυτοκτόνησε η 55χρονη που είχε κατηγορηθεί για την κακοποίηση της μητέρας της

Παπαδημούλης: Με «έκοψαν» από την ΕΡΤ (βίντεο)