Friends Reunion: Τα Φιλαράκια επιστρέφουν … Τι θα δούμε

friends-reunion:-ta-filarakia-epistrefoun-–-ti-tha-doume

Τα «Φιλαράκια» επιστρέφουν με νέο επεισόδιο που κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες. Το teaser trailer του «Friends Reunion» και όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής.

Η πολυαναμενόμενη επανένωση των αγαπημένων «Friends» θα μεταδοθεί στα τέλη του μήνα με τους αρχικούς έξι πρωταγωνιστές αλλά και με πολλούς διάσημους καλεσμένους, όπως η Μαλάλα Γιουσαφζάι και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Το «Friends Reunion» θα μεταδοθεί από το HBO στις 27 Μαΐου.

Το τρέιλερ δείχνει τους έξι φίλους – Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ Λε Μπλανκ, Μάθιου Πέρι και Ντέιβιντ Σουίμερ – που όλοι τους θα συμμετάσχουν στη μεγάλη επανένωση.

Το reunion καθυστέρησε πολλές φορές λόγω του κορονοϊού. Είχε προγραμματιστεί να γυριστεί στις αρχές του 2020, αλλά τα γυρίσματα ξεκίνησαν τελικά τον Απρίλιο.

Λέγεται ότι ο κάθε ηθοποιός πήρα αμοιβή 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων για τη συμμετοχή του στο σπέσιαλ επεισόδιο.

Πάντως, δεν θα πρόκειται για ένα επεισόδιο όπως τα άλλα, μιας και οι σταρς θα εμφανιστούν σαν τους εαυτούς τους και όχι σαν τους αγαπημένους χαρακτήρες που υποδύθηκαν.

Στο Friends Reunion θα εμφανιστούν επίσης μεγάλα ονόματα της μουσικής, όπως οι Justin Bieber και Lady Gaga αλλά και ο σταρ του Game of Thrones, Kit Harington.

eurovision ουκρανια

Eurovision: Το πρώτο πιθανό κρούσμα κορονοϊού

Prince Harry

Prince Harry: Στην αντεπίθεση το παλάτι μετά τα όσα είπε ο πρίγκιπας Χάρι για τον τρόπο που τον μεγάλωσε ο Κάρολος