Φουλ προπόνηση, αλλά και χαλάρωση για το γκρουπ του Κώστα Βογιατζάκη στο Βελιγράδι

Spoilers

Στο Βελιγράδι προετοιμάζεται και η Ραφαέλα Σπανουδάκη, που έχει ως πρώτο στόχο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού που θα γίνει στην ίδια πόλη τον ερχόμενο Μάρτιο.

Τη μία εβδομάδα προετοιμασίας στο Βελιγράδι κοντεύουν οι αθλητές του Κώστα Βογιατζάκη, που ταξίδεψαν στη Σερβία από το περασμένο Σάββατο.

Οι προπονήσεις πάνε πολύ καλά και βγαίνει όγκος προπόνησης. Οι εγκαταστάσεις είναι γνώριμες για τον Έλληνα προπονητή, που έχει πάει και άλλες φορές στη γειτονική χώρα για προπονήσεις. Επίσης, η αλλαγή περιβάλλοντος, από τη ρουτίνα των προπονήσεων στον Άγιο Κοσμά βοηθάει πολύ.

Αυτό όμως που είναι σημαντικό είναι πως οι αθλητές βρήκαν και τις κατάλληλες συνθήκες. Ένα σύγχρονο κλειστό στάδιο, ειδική αίθουσα βαρών κ.α. Πράγματα αυτονόητα που δυστυχώς δεν υπάρχουν στην Ελλάδα. Εν έτει 2021 και ο στίβος δεν έχει ένα περιφερειακό στάδιο για να κάνουν προπονήσεις και αγώνες οι Έλληνες πρωταθλητές.

Το γκρουπ πάντως συνεχίζει την προετοιμασία, αλλά το βράδυ έρχεται και η χαλάρωση. Έτσι, την Πέμπτη βρήκαν την ευκαιρία και με προσκλήσεις που εξασφάλισαν παρακολούθησαν τον αγώνα μπάσκετ του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό.

Στη σερβική πρωτεύουσα βρίσκονταν και στην επίσημη αντίστροφη μέτρηση των 100 ημερών από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Στο χιονισμένο Βελιγράδι βρίσκεται η πρωταθλήτρια στα σπριντ Ραφαέλα Σπανουδάκη, που έχει ως πρώτο στόχο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού, που θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο στην ίδια πόλη.

Επίσης, οι σπρίντερ Παναγιώτης Τριβυζάς, Αλάνα Μπερν, Στέλλα Μιχαηλίδου, Έβελιν Ανθή, Βασίλης Μυριανθόπουλος και Άρης Μαλτεζάκης.

Ο Κώστας Βογιατζάκης με τους αθλητές του Βασίλη Μυριανθόπουλο και Άρη Μαλτεζάκη

Survivor spoiler: Αυτή είναι η 10αδα των διασήμων … Πάει Άγιο Δομίνικο ο Ρουβάς!

Sex and the City – «And just like that… Big died»: Η σπαρακτική σκηνή που εξαγρίωσε του fans