Φωτίου: Ψευδές και συκοφαντικό δημοσίευμα για το πόθεν έσχες μου

«Προφανώς, η ανάρτηση δεν οφείλεται σε λάθος αλλά έχει στόχο να με πλήξει πολιτικά. Απαιτώ την απόσυρση των ψευδών δημοσιευμάτων και επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου»

Ψευδή δημοσιεύματα για το πόθεν έσχες της καταγγέλλει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου και τονίζει ότι επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά της.

Όπως σημειώνει, σε χθεσινό δημοσίευμα του Ιn.gr με τίτλο «Πόθεν έσχες: Ποιοι είναι οι πιο ευκατάστατοι του ΣΥΡΙΖΑ» υπάρχει η ψευδής και συκοφαντική αναφορά ότι: «πάνω από 400.000 ευρώ έσοδα από μερίσματα και τόκους έχει στη δήλωσή της για το 2016 η πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώ Φωτίου».

«Το ψευδές δημοσίευμα αναπαράγεται από τον ηλεκτρονικό Τύπο σήμερα. Κάθε πολίτης μπορεί να δει προς αποκατάσταση της αλήθειας από τα αναρτημένα στον ιστότοπο της Βουλής πόθεν έσχες ότι τα έσοδά μου από μερίσματα και τόκους ανέρχονται σε 852,35 ευρώ στη δήλωσή μου για το 2016.

Προφανώς, η ανάρτηση δεν οφείλεται σε λάθος αλλά έχει στόχο να με πλήξει πολιτικά. Απαιτώ την απόσυρση των ψευδών δημοσιευμάτων και επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου» τονίζει η αναπληρώτρια τομεάρχης Κοινωνικής Πρόνοιας του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, ΦΩΤΙΟΥ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ, ΨΕΥΔΕΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ

Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε αγόρι 14,5 ετών (φωτο)

ΔΝΤ: Μεγάλο λάθος η 13η σύνταξη του Μαΐου