«Φωτιά» οι αποκαλύψεις από Βάσω Λασκαράκη: «Όταν ήμουν έγκυος, η Αθηνά Οικονομάκου…»

Latest

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε στο το περιοδικό ΟΚ! για τη σειρά «Μαίρη, Μαίρη Μαίρη», αλλά και για τους ανθρώπους της ζωής της.

Ανάμεσα σε άλλα, η ίδια έκανε αποκαλύψεις «φωτιά» για τη γνωριμία της με την Αθηνά Οικονομάκου, αλλά και την περίοδο που ήταν έγκυος.

Επίσης, πολύ καλή σου φίλη είναι και η Αθηνά Οικονομάκου, με την οποία είστε γειτόνισσες στην Κηφισιά.

Ναι, με την Αθηνά έχουμε δέσει πολλά χρόνια. Τη γνώρισα το 2009, όταν ήρθε να με αντικαταστήσει στην παράσταση της Μιμής Ντενίση «Το άνθος του κάκτου». Η Μιμή θα πήγαινε την παράσταση περιοδεία από τον Μάρτιο εκείνης της χρονιάς, αλλά εγώ δεν μπορούσα να ακολουθήσω καθώς είχα συνεχή γυρίσματα για την Πολυκατοικία.

Βάσω Λασκαράκη και Αθηνά Οικονομάκου

Αργότερα πήγα και τους είδα στη Θεσσαλονίκη, όπου μιλήσαμε περισσότερο με την Αθηνά, πήγαμε για ποτό και μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Εκεί που πολλοί θα μιλούσαν για ίντριγκα καθώς η Αθηνά με «αντικατέστησε», εμείς γίναμε φίλες και την επόμενη χρονιά παίξαμε μαζί στα «Κλεμμένα όνειρα», όπου για ενάμιση χρόνο ήμασταν συνεχώς μαζί. Η Αθηνά ήταν ο πρώτος άνθρωπος που κατάλαβε πως ήμουν έγκυος, σε εκείνη είπα πως θα έφευγα από το σίριαλ – έφυγα στον 5ο μήνα.

Υρώ Μανέ: Αυτός είναι ο «άγνωστος» σύζυγος της ηθοποιού – «Έχει μεγάλη ψυχή και…»

Latest

«Βόμβα» από Τζούλια Αλεξανδράτου: «Ήταν η τρίτη μου εγκυμοσύνη, δεν ξέρετε…»