Φως στο τούνελ 28/5/2021 – ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ επόμενα επεισόδια

Τι θα δούμε σήμερα.

fos-sto-tounel-28/5/2021-–-agries-melisses-epomena-epeisodia

Φως στο τούνελ 28/5/2021 – ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ επόμενα επεισόδια – Τι θα δούμε σήμερα.

Τηλεοπτικές ειδήσεις: Το «Φως στο Τούνελ» φέρνει στο φως νέα ντοκουμέντα για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, αλλά και για μία άλλη πολύκροτη υπόθεση που σοκάρει.

Τα ηλεκτρονικά ίχνη «μιλούν» τώρα για την Άρτεμη. Ποιοι και από πού συνδέθηκαν στον προσωπικό της λογαριασμό μετά την εξαφάνισή της; Γιατί έσβησαν τα στοιχεία που θα άναβαν το φως σε αυτό το σκοτάδι;

Με τον πιο τραγικό τρόπο έπεσε η αυλαία στο θρίλερ του Γάλλου χορευτή. Η έρευνα του «Τούνελ» επιβεβαιώθηκε και από το DNA. Η οικογένειά του μιλά αποκλειστικά στην εκπομπή για τα ερωτήματα που τους «καίνε». Ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη και να μάθουν τι πραγματικά συνέβη στον Τζόις.

Μη χάσετε το αποκαλυπτικό «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη την Παρασκευή 23:50 στον Alpha.

Φως στο τούνελ 28/5/2021 – ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ επόμενα επεισόδια – Συγκλονιστικές εξελίξεις.
Οι αποκαλύψεις για τις μηχανορραφίες και τους φόνους του Δούκα αποκαλύπτονται και όλο το χωριό βρίσκεται αντιμέτωπο με την οργή των Σεβαστών στις «Άγριες Μέλισσες».

Τα θανάσιμα μυστικά στο Διαφάνι βγαίνουν πια στο φως, φέρνοντας όλους τους εμπλεκόμενους στα όριά τους.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς εποχής του ΑΝΤ1, η Μυρσίνη καταρρέει έπειτα από τις αποκαλύψεις.

Ωστόσο, φαίνεται πως η Μυρσίνη έχει επιλέξει στρατόπεδο και σκοπεύει να κινηθεί στα σκοτάδια, καταστρώνοντας νέο σχέδιο για να πάρει την εκδίκησή της. Έτσι, οι τρεις αδελφές τρέμουν την αντίδρασή της, αλλά και εκείνη του Δούκα στα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Οι τρεις αδελφές τρέμουν την αντίδραση της Μυρσίνης
Δρόσω και Ασημίνα αποφασίζουν να στείλουν τον μικρό Σέργιο στη Λάρισα, προκειμένου να είναι ασφαλής. Δούκας και Μυρσίνη δεν διστάζουν να χτυπήσουν, ακόμη και με δεδομένο πως απέναντί τους βρίσκονται και τα τρία τους παιδιά.

Η προσπάθεια του Νικηφόρου και του Κωνσταντή να συνετίσουν τους γονείς τους δεν έχει αποτέλεσμα, στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Έτσι, η Ασημίνα αποφασίζει να αντιμετωπίσει μόνη της τον Δούκα. Πώς θα αντιδράσει ο πάλαι ποτέ κραταιός άνδρας του χωριού;

Το σχέδιο της Μυρσίνης μπαίνει σε εφαρμογή στο Διαφάνι

Το σχέδιο της Μυρσίνης μπαίνει σε εφαρμογή και η πιο σκοτεινή νύχτα πέφτει στο Διαφάνι. Κανείς δεν ξέρει αν θα βγει ζωντανός και αλώβητος στα επεισόδια που έρχονται από την επόμενη εβδομάδα στις «Άγριες Μέλισσες». Το ξημέρωμα θα βρει το χωριό να μετράει τις πληγές του.

Κάπως έτσι, το Διαφάνι μετρά θύματα και βυθίζεται στο πένθος. Η καταστροφή και ο θάνατος έχουν συγκλονίσει το χωριό. Θα υπάρξει δικαίωση για όλον αυτόν τον πόνο που προκάλεσαν οι Σεβαστοί;

Χamos

Ο Ευαγγέλου στη ρεβάνς Παναιτωλικός-Ξάνθη

σοκ

Βάνα Μπάρμπα: Την δίκασε το Twitter …