Φονσέκα: «Το καλύτερο για τη Ρόμα μέχρι την τελευταία ημέρα»

Φονσέκα: «Το καλύτερο για τη Ρόμα μέχρι την τελευταία ημέρα»

Μόλις δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση της Ρόμα για την πρόσληψη του Ζοσέ Μουρίνιο από το ξεκίνημα της νέας σεζόν και για τα επόμενα τρία χρόνια, ο Πάουλο Φονσέκα, ο οποίος θα αποχωρήσει, προκειμένου ο διάσημος συμπατριώτης του να καθήσει στον πάγκο της ιταλικής ομάδας, θα οδηγήσει αύριο τους «τζαλορόσι» στη ρεβάνς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την ημιτελική φάση του Europa League, γνωρίζοντας τον αυξημένο βαθμό δυσκολίας για την ανατροπή, μετά την ήττα (6-2) στο «Ολντ Τράφορντ».
 «Για μένα, ο επαγγελματισμός είναι μια ιερή αξία. Είμαι εδώ σήμερα όπως την πρώτη ημέρα, με κίνητρο. Θέλω να κάνω το καλύτερο για τη Ρόμα μέχρι την τελευταία ημέρα. Ζω αυτή τη στιγμή με ηρεμία, ως επαγγελματίας που επικεντρώνεται στη δουλειά μου μέχρι την τελευταία ημέρα» είπε σήμερα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.
 «Χρειαζόμαστε νίκη με 4-0, είναι δύσκολο. Δεν είναι εύκολο απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά στο ποδόσφαιρο έχω δει πολλά πράγματα. Πιστεύω σε όλα» πρόσθεσε ο Πορτογάλος προπονητής, ο οποίος είπε για το συναινετικό «διαζύγιο» με τη Ρόμα:
 «Μιλώντας ειλικρινά, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ακολουθήσω διαφορετικό μονοπάτι από τη Ρόμα. Ο Μουρίνιο είναι υπέροχος προπονητής, το ξέρουμε όλοι. Νομίζω ότι θα κάνει υπέροχη δουλειά στη Ρόμα».

 A. Bαζογιάννης

Βρείτε μας στο Twitter! Πατήστε εδώ

Διαβάστε επίσης »

thessaloniki:-44chroni-mitera-pethane-liges-ores-meta-ton-emvoliasmo-tis-me-astrazeneca

Θεσσαλονίκη: 44χρονη μητέρα πέθανε λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca

Ευρωζώνη: Επιτάχυνση της οικονομικής δραστηριότητας τον Απρίλιο

Ευρωζώνη: Επιτάχυνση της οικονομικής δραστηριότητας τον Απρίλιο