Φονικό στα Γλυκά Νερά: Έπνιξε τον σκύλο με τα χέρια του και τον κρέμασε στη σκάλα …

… Φρίκη

Spoilers

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του άγριου εγκλήματος στα Γλυκά Νερά συνεχίζουν να συγκλονίζουν… Η άγρια και αποτρόπαια δολοφονία της Καρολάιν από τα χέρια του ίδιου της του άνδρα, αλλά και όλο αυτό το θέατρο που έπαιξε ο 33χρονος πιλότος θα μας στοιχειώνουν για πολύ ακόμη και θα μας κάνουν να αναρωτιόμαστε για την ανθρώπινη φύση.
Θύμα του συζύγου της Καρολάιν, όμως, υπήρξε και το σκυλί της οικογένειας που βρέθηκε από τους αστυνομικούς κρεμασμένο στην εσωτερική σκάλα του σπιτιού.

Μπαίνοντας μέσα στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, ο αστυνομικός που έγινε πρώτος μάρτυρας της σκηνής του εγκλήματος, αντίκρισε τον σκύλο του ζευγαριού κρεμασμένο στη σκάλα, ενώ στη σοφίτα είδε πρώτα τον 33χρονο πιλότο δεμένο στο πάτωμα και στο κρεβάτι, νεκρή την Καρολάιν και στην πλάτη της το 11 μηνών κοριτσάκι.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που αναρωτιούνται: Τι έφταιγε το ζωντανό; Τι έφταιγε το αθώο αυτό πλάσμα που μόνο ανιδιοτελή αγάπη προσέφερε σ΄όλη την οικογένεια;

Άκουγα σήμερα στο ραδιόφωνο πως η έρευνα έδειξε πως το σκυλί καν δεν γάβγισε.

Αυτό τουλάχιστον είπαν οι γείτονες. Έκλαιγε. Μόνο έκλαιγε για όλα όσα έβλεπε και διαισθανόταν…

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος από τα Γλυκά Νερά ήθελε να στήσει το τέλειο έγκλημα.

Οδήγησε λοιπόν τον σκύλο σε παρακείμενο χώρο εκτός του σπιτιού, όπου και το έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια.

Στη συνέχεια, πήρε το τετράποδο και το κρέμασε στην εσωτερική σκάλα της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά, σκηνοθετώντας έτσι την υποτιθέμενη ληστεία…

Spoilers

Φονικό στα Γλυκά Νερά: Σοκαριστικά στοιχεία της ιατροδικαστικής για την αγριότητα του συζυγοκτόνου

Spoilers

Αυτόν ήθελα Masterchef: Βόμβα από τη νικήτρια Μαργαρίτα που… αγνοεί τον εαυτό της