Φονικό στα Γλυκά Νερά: Μπαμπάς Καρολάιν για πιλότο … Θα του ξερίζωνα το κεφάλι ….

μπαμπης - γλυκα νερα

Ο 78χρονος Ντέιβιντ Κράουτς φέρνει στη μνήμη του τη γνωριμία του με τον μετέπειτα δολοφόνο της κόρης του και μιλά για την ημέρα που έμαθε ότι η Καρολάιν ήταν νεκρή.
Ο πατέρας της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον σύζυγο στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, μίλησε στην Daily Mail -μεταξύ άλλων- για τη στιγμή που έμαθε για το θάνατο του παιδιού του αλλά και τα συναισθήματά του μόλις έγινε γνωστό ποιος ήταν ο δολοφόνος, σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση στο βρετανικό Μέσο.
Ο 78χρονος Ντέιβιντ Κράουτς αναφέρθηκε αρχικά στο πώς μεγαλώνει η μικρή Λυδία με την γυναίκα του Σούζαν στην Αλόννησο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι της φέρεται ακριβώς όπως φερόταν στην Καρολάιν όταν ήταν μωρό.
«Παίζει μαζί της συνέχεια και όλο το σπίτι έχει στο επίκεντρο την μικρή». Μάλιστα χαρακτήρισε ως μόνη παρηγοριά μέσα σε όλη αυτήν την τραγωδία, την παρουσία της Λυδίας στο σπίτι.
Ο πατέρας της 20χρονης, αναφέρεται στους γονείς του συζυγοκτόνου λέγοντας πως έχουν καλή σχέση μαζί τους και ειδικά με τη μητέρα του.
«Τηλεφωνεί σχεδόν κάθε μέρα και ρωτάει για τη Λυδία και, φυσικά, είναι ελεύθερη να την επισκεφθεί όποτε το επιλέξει. Ωστόσο, την γνωρίζουν στο νησί και τα συναισθήματα όλων είναι ακόμη φορτισμένα. Δεν φταίει, αλλά φαίνεται να κουβαλά τις αμαρτίες του γιου της».
Η ανάμνηση την ημέρα της δολοφονίας
Όπως είναι επόμενο, ο Ντέιβιντ Κράουτς δεν μπορεί να ξεχάσει την ημέρα που οι γείτονες έφτασαν στο σπίτι του και ανακοίνωσαν στους γονείς, ότι η κόρη τους ήταν νεκρή.
«Είχαμε μόλις τελειώσει το πρωινό όταν ακούστηκε ένα δυνατό χτύπημα στην εξώπορτα. Αρκετοί από τους Έλληνες φίλους μας ήταν εκεί σε κατάσταση μεγάλης αγωνίας. Στην αρχή δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι έλεγαν, αλλά τελικά καταλάβαμε. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να είχε φτάσει στο στήθος μου και να είχε αρπάξει την καρδιά μου. Από τότε ήμουν σχεδόν παράλυτος.
Μπορώ να θυμηθώ αυτόν τον τεράστιο άνδρα με χέρια σαν φτυάρια, που καθόταν απέναντί μου με δάκρυα να τρέχουν στο πρόσωπό του και απλώς έλεγε ξανά και ξανά: “μπάστ…, μπάστ…”. Αυτό συνέβη όταν όλοι πίστευαν ότι η Καρολάιν είχε σκοτωθεί σε ληστεία».
Το κίνητρο του συζυγοκτόνου
Ο πατέρας της Καρολάιν μίλησε και για το κίνητρο του δολοφόνου της κόρης του, λέγοντας αρχικά ότι αυτό είναι κάτι που αφορά τις αστυνομικές έρευνες.
«Εγώ απλά θέλω δικαιοσύνη για την κόρη μου που δολοφονήθηκε με τόσο δειλό τρόπο», τονίζει και συμπληρώνει:
«Ήξερε ότι δεν μπορούσε να την αντιμετωπίσει σωματικά. Ήταν νέα, γυμνασμένη και ικανή κικ μπόξερ, οπότε πήρε την κάρτα μνήμης από το εσωτερικό σύστημα της κάμερας ασφαλείας και την έπνιξε ενώ κοιμόταν. Φαντάζομαι ότι θα περάσει καλά εξηγώντας το αυτό στους συγκρατούμενούς του στις φυλακές Κορυδαλλού, που θεωρούνται οι χειρότερες της Ευρώπης».
Μιλώντας για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο πατέρας της Καρολάιν ξεσπά και δηλώνει πως «θα του ξερίζωνα το κεφάλι και θα δεχόμουν με χαρά τις συνέπειες» εάν γνώριζε ότι ο άνδρας με τον οποίο αλληλοσυλληπούνταν στην κηδεία της Καρολάιν, ήταν ο δολοφόνος του παιδιού του.
Η σχέση της με τον Μπάμπη
Αναφερόμενος στην σχέση της Καρολάιν με τον 32χρονο -μετέπειτα δολοφόνο της- είπε ότι στην αρχή εντυπωσιάστηκε.
«Φαινόταν ήσυχος, ντροπαλός και με αυτοπεποίθηση. Χαρακτηριστικά που δεν συναντάς συνήθως στους Έλληνες άντρες. Και παρόλο που ήταν 13 χρόνια μεγαλύτερος από την Κάρολαιν, δεν φαινόταν ιδιαίτερα η διαφορά τους».
Μετά το γάμο, η Σούζαν τους επισκέφτηκε στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, όπως αναφέρει, και φαίνονταν να έχουν τακτοποιηθεί. Στη συνέχεια, όταν η Λυδία γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2020, ο Μπάμπης και η Καρολάιν επέστρεψαν στο πατρικό της για να δουν οι γονείς της το εγγόνι τους.
Επιπλέον, φέρνει στη μνήμη του την μέρα της κηδείας.
«Δεν συνόδευσε το σώμα της Καρολάιν πίσω στην Αλόννησο για την κηδεία. Αντ’ αυτού, ένας συνάδελφός του πιλότος τον έφερε στο νησί. Σπάνια έχω δει ένα τόσο θλιμμένο άτομο, όπως ήταν εκείνη την ημέρα. Στεκόταν στην εκκλησία κρατώντας τη Λυδία, ήταν μια εικόνα δυστυχίας. Παρά τον πόνο μου, ένιωσα συμπάθεια γι’ αυτόν. Όταν του μίλησα αργότερα, ένιωσα ότι γι’ αυτόν ήταν μια μεγάλη τραγωδία από την οποία δεν θα μπορούσε ποτέ να ανακάμψει. Τι καλός ηθοποιός αποδείχθηκε».
«Την επόμενη φορά που τον είδα βρισκόμασταν στο μνημόσυνο», θυμάται ο 78χρονος και συνεχίζει:
«Μου χάρισε μια τεράστια φωτογραφία της Καρολάιν από τον γάμο τους στην Πορτογαλία. Ήξερε ότι ήταν η αγαπημένη μου φωτογραφία. Ήταν ακόμα πολύ αναστατωμένος, τα δάκρυα έτρεχαν στο πρόσωπό του όταν μιλούσε για την Κάρολαιν», δήλωσε για τη μέρα που οι αστυνομικοί τον περίμεναν έξω από την εκκλησία για να τον μεταφέρουν από την Αλόννησο στην Αθήνα.

«Όταν βγήκαμε από το εκκλησάκι, περίμεναν δύο ξένοι. Η Σούζαν ξέσπασε σε κλάματα και ο Μπάμπης την αγκάλιασε για να την παρηγορήσει. Τότε ένας από τους ξένους βγήκε μπροστά και χτύπησε τον Μπάμπη στον ώμο, ήταν αστυνομικός. Πιστεύω ότι εκείνη τη στιγμή ο Μπάμπης συνειδητοποίησε ότι το παιχνίδι τελείωσε».
«Να γράψουμε το οικόπεδο στη Λυδία»

Τέλος, ο πατέρας της 20χρονης, μίλησε και για το οικόπεδο που θα αγόραζε με το Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Τον Δεκέμβριο του 2020, η Καρολάιν ζήτησε από τους γονείς της οικονομική βοήθεια για να αγοράσουν γη και να χτίσουν ένα σπίτι.

«Η Σούζαν πούλησε κάποια γη που είχε κληρονομήσει από τους γονείς της στις Φιλιππίνες και εγώ ρευστοποίησα ορισμένες επενδύσεις που κατείχα. Στο τέλος Ιανουαρίου, ο καθένας μας μετέφερε 30.000 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό της Καρολάιν στην Αθήνα», ανέφερε ο Ντέιβιντ Κράουτς και συμπλήρωσε:

«Το οικόπεδο αγοράστηκε και με μεγάλη μας έκπληξη, μετά το θάνατο της Καρολάιν, διαπιστώσαμε ότι είχε καταχωρηθεί μόνο στο όνομα του Μπάμπη. Προς το παρόν, κάνουμε νομικές ενέργειες ώστε να καταχωρηθεί αυτή η γη στο όνομα της Λυδίας».

 

Ηλιούπολη: Ο αστυνομικός μεθοδεύει την διεκδίκηση της επιμέλειας της ανήλικης κόρης του

νεα

ΣΟΚ: 6χρονη σύρθηκε στην άσφαλτο όταν η τσάντα της πιάστηκε στην πόρτα του λεωφορείου