Φωκάς Ευαγγελινός αποκαλύπτει τα λάθη στην Eurovision με την Demy

Υπήρχαν πολλά πράγματα και αν αρχίσω τώρα να ασχολούμαι δεν θα τελειώσουμε”, εξομολογήθηκε ο Φωκάς Ευαγγελινός στο δίδυμο της ΕΡΤ.
Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Φωκάς Ευαγγελινός, το απόγευμα της Τετάρτης, για να συνομιλήσει με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνώστοπουλο στην ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής χορογράφος αναφέρθηκε στην επιστροφή μετά τη νίκη της Έλενας Παπαρίζου και την πρωτιά της Ελλάδας στη Eurovision αλλά και στις αποτυχίες του.
Ειδικότερα, ο Φωκάς Ευαγγελινός τόνισε ότι “τότε με την Έλενα Παπαρίζου έρχομαι πίσω στην Ελλάδα με τόση χαρά, σαν παιδί. ‘Κερδίσαμε την πρώτη θέση’ έλεγα και όταν έφτασα εδώ, λέω ‘όχι παιδιά, δεν θα σας αφήσω να μου το χαλάσετε αυτό’. Δεν βγαίνω συχνά να μιλήσω ούτε για αυτό που έχω κάνει, ούτε για τα αποτελέσματα που έχω φέρει. Αφήνω τα πράγματα να κρίνονται από αυτό που συμβαίνει”.
“Δεν μου αρέσει το μετά, το να το αναλύω. Αλλά αναλαμβάνω 100% την ευθύνη για ό, τι κάνω. Δηλαδή θέλω, ναι, αν κάτι είναι αποτυχία να το αναγνωρίσω. Έχω κάνει και αποτυχίες, δεν είναι μόνο οι πρώτες θέσεις. Για παράδειγμα, με την Demy δεν πήγε καλά, γιατί να μην το πω; Δηλαδή δεν είναι μόνο οι επιτυχίες. Εγώ το θυμάμαι και θέλω να το πω για να μην λένε ότι μιλάω μόνο για την Παπαρίζου”.
“Τότε (με την Demy) όλα πήγαν λάθος! Ήταν πολλά πράγματα και αν ασχοληθώ τώρα δεν θα τελειώσουμε. Μετά την Παπαρίζου όμως είπα μέσα μου ‘όχι ρε, δεν γίνεται να θλιβερούμαι, δεν θέλω να βγω πουθενά’ και δεν βγήκα πουθενά. Δεν το ήθελα”, πρόσθεσε επίσης ο Φωκάς Ευαγγελινός στη νέα του τηλεοπτική συνέντευξη στη δημόσια τηλεόραση.

Written by admin

Η Βικτόρια γιορτάζει τα 50 με αποθέωση από τον Ντέιβιντ

Ο Θυμωμένος Ραντμαν της Τσέλσι: Ένας Οπαδός που έφυγε στα 27 του