Menu

Φοιτητής στη Λάρισα δημιούργησε τη συνταγή του αιώνα

Ένα περιστατικό που προκάλεσε σάλο στην Ιατρική Σχολή της Λάρισας σημειώθηκε πριν από περίπου δύο μήνες, κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων εξετάσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023.

Ένας υποψήφιος φοιτητής εντοπίστηκε να αντιγράφει χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία, καθώς φέρεται να είχε ένα ακουστικό “ψείρα” στο αυτί του, σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr.

Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ανακοίνωσε ότι μετά από συνεδρίαση της Συνέλευσης του Τμήματος, αποφασίστηκε να μην γίνει αποδεκτό ποτέ ξανά αίτημα για συμμετοχή στις εξετάσεις από τον συγκεκριμένο υποψήφιο.

Δείτε την ανακοίνωση:

“Ανακοινώνεται ότι κατά τη διεξαγωγή των κατατακτηρίων εξετάσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ένας υποψήφιος εντοπίστηκε να αντιγράφει χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικά μέσα και το γραπτό του μηδενίστηκε.

Η Συνέλευση του Τμήματος κατά τη συνεδρίασή της στις 18-01-2023 αποφάσισε ομόφωνα: Α) να μην γίνει αποδεκτό ποτέ ξανά αίτημα για συμμετοχή στις εξετάσεις από τον συγκεκριμένο υποψήφιο Β) να αποσταλεί επιστολή ενημέρωσης στους Προέδρους Ιατρικών Τμημάτων/Σχολών της χώρας Γ) η απόφαση για τις παραπάνω ενέργειες να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος, προς γνώση και αποτροπή παρόμοιων περιστατικών. Από τη Γραμματεία του Τμήματος”.

Written by admin

Exit mobile version