Φεβρουάριος 2023: Τα πιο τυχερά και άτυχα ζώδια του μήνα

Οδεύτερος μήνας του 2023 είναι εδώ και σε γενικές γραμμές προβλέπεται ήπιος και ήρεμος για όλα τα ζώδια. Μπορεί η Πανσέληνος στις 5 Φεβρουαρίου να επηρεάσει συγκεκριμένους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σημαντικά, αλλά υπάρχουν εκείνοι που θα περάσουν πιο δύσκολα και εκείνοι που θα περάσουν υπέροχα. Ποιοι ανήκουν στην πρώτη και ποιοι στη δεύτερη κατηγορία;

Τα τυχερά ζώδια του μήνα

Δίδυμοι
Ως το πιο επικοινωνιακό ζώδιο αναζητάτε πάντα τρόπους για να κατανοείτε τις ιδέες των άλλων και να αγκαλιάζετε κάθε τι καινούριο. Αυτόν τον μήνα θα είστε πρόθυμοι να σκεφτείτε νέες ιδέες και απόψεις και να συζητήσετε για καινούριες έννοιες. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις, κυρίως στα προσωπικά σας και να ξεσπάσουν καβγάδες, αλλά η ικανότητά σας να ελίσσεστε θα σας βοηθήσει αρκετά. Φτάνει μόνο να μην βάλετε μπροστά το πείσμα σας.

Λέων
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας φέρνει ανατροπές και εντάσεις, που όμως θα σας ωφελήσουν. Σχέσεις ξεκαθαρίζουν και γνωριμίες με ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν ευνοούνται. Είναι μάλιστα, πολύ πιθανό να γνωρίσετε έναν άνθρωπο που δεν θα ενοχλείται από τον χώρο που «καταλαμβάνετε» και την προσοχή που θέλετε να έχετε.

Υδροχόος
Βρίσκεστε στο επίκεντρο και πρέπει να το συνηθίσετε. Είναι η εποχή των γενεθλίων σας και αυτό είναι το σωστό timing για να προωθήσετε τα σχέδια και τα πιστεύω σας. Είναι η ιδανική στιγμή για να αναδείξετε αυτά που πραγματικά έχουν σημασία για εσάς τα οποία, συνήθως, έχουν να κάνουν λιγότερο με εσάς και περισσότερο με τις αντιλήψεις και τις πεποιθήσεις σας. Τώρα, λοιπόν, είναι η ώρα να πείτε τη γνώμη σας και να αποκτήσετε αυτό που σας κάνει διαφορετικούς, όσο παράξενο κι αν είναι.

Τα πιο άτυχα ζώδια του μήνα

Ταύρος
Ένα από τα πιο άτυχα ζώδια του μήνα είναι οι Ταύροι, αφού οι πλανητικές διελεύσεις τους οδηγούν σε πείσματα και επικριτικές συμπεριφορές. Θέλουν τα πράγματα να γίνονται μόνο με τον δικό τους τρόπο και δεν ανέχονται κανέναν έλεγχο. Αυτή η ένταση μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε μπελάδες με στενούς φίλους και αγαπημένους ανθρώπους, με τον Φεβρουάριο να εξελίσσεται σε ένα αγχώδες και γεμάτο στρες διάστημα.

Καρκίνος
Διατηρήστε καλές σχέσεις με τους υπευθύνους σας στη δουλειά, καθώς οι πλανήτες φέρνουν εμπόδια στην καριέρα σας. Οι ανταγωνιστές σας θα προσπαθήσουν να σας βλάψουν, γι’ αυτό πρέπει να είστε σε εγρήγορση. Παράλληλα, πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα τα οικονομικά σας και τις συναλλαγές σας, καθώς προβλέπονται έκτακτα έξοδα που σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Μιλήστε με ηρεμία και σύνεση, ειδικά στα οικογενειακά τραπέζια που ίσως υπάρξουν σχετικές συζητήσεις.

Αιγόκερως
Ένας πολύ δύσκολος μήνας θα είναι για τα οικονομικά σας ο Φεβρουάριος. Επιπλέον, θα αυξηθούν οι ευθύνες σας στην εργασία, πράγμα που θα σας προκαλέσει ιδιαίτερο άγχος και εκνευρισμό. Τα οικονομικά σας θα βγουν εκτός προγραμματισμού, που σημαίνει πως θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία για να τα φέρετε όλα εις πέρας.

Μαριαγάπη Ξυπολιά: «Δεν είχα περίοδο για 4 μήνες, όσο περισσότερο στρες είχα τόσο χειρότερα γινόμουν» (ΦΩΤΟ)

Τι σημαίνουν τελικά τα κρεμασμένα παπούτσια στα καλώδια της ΔΕΗ στη Θεσσαλονίκη; Η λύση του … μυστηρίου