Φαβορί για τον πάγκο της ΑΕΚ ο Μιλόγεβιτς

Φαβορί για τον πάγκο της ΑΕΚ ο Μιλόγεβιτς

Μετά από μέρες αναζητήσεων, δημοσιευμάτων και διαρροής πληροφοριών, η ΑΕΚ φαίνεται πως πλησιάζει στον επόμενο προπονητή της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της ΠΑΕ, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει «πάρει κεφάλι» έναντι των υπόλοιπων υποψηφίων. Αυτό συμβαίνει γιατί αφενός η περίπτωση του Σέρχι Ρεμπρόφ δεν είναι και τόσο απλή και θα χρειαστεί χρόνος, πολυτέλεια που δεν διαθέτουν οι «κιτρινόμαυροι», αφετέρου ο Σέρβος συγκεντρώνει αρκετά θετικά χαρακτηριστικά. Η γνώση της ελληνικής πραγματικότητας και η εμπειρία από πρωταθλητισμό με τον Ερυθρό Αστέρα είναι τα σημαντικότερα από αυτά.

Υπάρχουν κι άλλα ονόματα στο τραπέζι, όμως στη δεδομένη χρονική στιγμή την κούρσα οδηγεί o 51χρονος Σέρβος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αλ Αχλί πριν από δύο μήνες. Μάλιστα στην πατρίδα του δημοσιεύτηκε πριν από λίγο είδηση (Kurir) σύμφωνα με την οποία βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ για συμβόλαιο που «αγγίζει» το 1.000.000 ευρώ. Στο ποσό αυτό συμπεριλαμβάνεται και η αμοιβή των συνεργατών του. 
 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΤΑΙΟΣ

Βρείτε μας στο Twitter! Πατήστε εδώ

Διαβάστε επίσης »

Εθελοντική αιμοδοσία 28-29 Μαΐου από το ΕΚΕΑ στο Μετρό Συντάγματος

Εθελοντική αιμοδοσία 28-29 Μαΐου από το ΕΚΕΑ στο Μετρό Συντάγματος

Χamos

Survivor Spoiler 25-0): Πόσο γατόνι είσαι τελικά;