Φάρμα: Τραυματίστηκε η Μαρία Φραγκάκη

April 2, 2021

Τι συνέβη στην Μαρία Φραγκάκη στη Φάρμα της Παρασκευής;
Μια άτυχη στιγμή στη «Φάρμα» φαίνεται πως είχε η Μαρία Φραγκάκη, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στον ΑΝΤ1, η οποία και της δημιούργησε έναν τραυματισμό στο χέρι. Υπεύθυνος για αυτήν, δίχως ασφαλώς τη θέληση του, ήταν ο συμπαίκτης της, Θανάσης Πάτρας.
Πιο συγκεκριμένα, ενώ οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 προμηθεύονταν τα αγαθά που ο επιστάτης τους είχε φέρει, μια κίνηση που έκανε ο παρουσιαστής είχε σαν αποτέλεσμα να χτυπήσει την γοητευτική δημοσιογράφο και ραδιοφωνική παραγωγό στο χέρι! «Με συγχωρείς! Που σε πέτυχα; Πήγαινε βρεξ’ το Μαρία, πήγαινε ρίξε νερό» ανέφερε, αμέσως, ο Θανάσης Πάτρας.

«Έγινε ένα ατύχημα, χτύπησα λιγάκι το χέρι μου, το δάχτυλο μου. Κατά λάθος ο Θανάσης Πάτρας στην προσπάθεια του, που έδινε ξύλα στον Ματζουράνη και ο Ματζουράνης τα έδινε αλλού και εγώ έπαιρνα ξύλα και ξεφόρτωνα, με χτύπησε με κάποια ξύλα.

 

Όπως έκανε την κίνηση με πήρε παραμάζωμα και ήρθαν και προσγειώθηκαν όλα αυτά στο δάχτυλο μου με αποτέλεσμα να το έχω μπαταρισμένο» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Φραγκάκη στην κάμερα της Φάρμας.

Πρώτος και τελευταίος να είναι αυτός ο τραυματισμός για την δημοσιογράφο, ραδιοφωνική παραγωγό…

 

Στράτος Τζώρτζογλου: Γιατί είπε Ναι στη Φάρμα και η επιστροφή του στη Φύση

MasterChef 3/4/2021: Έχασε και την “πλήρωσε” όλη η ομάδα του