Φάρμα – Τελικός: Μεγάλος νικητής ο Κώστας Γκρέκας

… κέρδισε το έπαθλο των 50.000 ευρώ, αλλά και ένα αυτοκίνητο Peugeot 2008, αξίας 25.000 ευρώ.

farma-telikos:-megalos-nikitis-o-kostas-gkrekas

Η Φάρμα έφτασε στο τέλος της με τον Κώστα Γκρέκα να κερδίζει το έπαθλο των 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ.
Το ημερολόγιο έγραφε 12 Μαρτίου όταν η Φάρμα επέστρεφε μετά από πολλά χρόνια στους τηλεοπτικούς μας δέκτες κι έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1. 14 υποψήφιοι… αγρότες μπήκαν στο παιχνίδι, ενώ στη συνέχεια προστέθηκαν κι άλλοι, οι οποίοι έκαναν τα πάντα προκειμένου να φτάσουν μέχρι τον μεγάλο τελικό.
Η ημέρα του τελικού έφτασε και σήμερα, τρεις μήνες μετά, μαζεύτηκαν όλοι στον αχυρώνα προκειμένου να παρακολουθήσουν τα τελευταία αγωνίσματα και την ανάδειξη του μεγάλου νικητή. Κωνσταντίνος Μακρής, Κυριακή Κατσογρεσάκη, Κώστας Γκρέκας και Βασίλης Θεοδωρόπουλος ήταν οι τέσσερις παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό και να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο.

Ξεκάθαρος ο Ντούπης στον Ιατρόπουλο – «Ποιος χε…κε για την Κατσογρεσάκη;»
Το… μενού του τελικού στη Φάρμα περιελάμβανε τέσσερα αγωνίσματα, αλλά και ψηφοφορία των υπόλοιπων 18 παικτών, προκειμένου να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής.
Κατέρρευσε ο Ντούπης στο φινάλε του αγωνίσματος

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
Πρώτο αγώνισμα: Βασίλης 10, Κυριακή 0, Ντούπης 20, Κώστας 15.
Δεύτερο αγώνισμα: Βασίλης 0, Κυριακή 20, Ντούπης 15, Κώστας 10.

Τρίτο αγώνισμα: Βασίλης 20, Κυριακή 10, Ντούπης 0, Κώστας 15.
Τέταρτο αγώνισμα: Βασίλης 15, Κυριακή 0, Ντούπης 10, Κώστας 20.
Στην ψηφοφορία των παικτών, ο Κώστας Γκρέκας ισοβάθμησε στην πρώτη θέση με τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο και σε συνδυασμό με τις βαθμολογίες στα αγωνίσματα, κατέκτησε την κορυφή.

Μεγάλος νικητής στη Φάρμα αναδείχθηκε ο Κώστας Γκρέκας και κέρδισε το έπαθλο των 50.000 ευρώ, αλλά και ένα αυτοκίνητο Peugeot 2008, αξίας 25.000 ευρώ.

farma-telikos:-megalos-nikitis-o-kostas-gkrekas

Φάρμα: Ο Κώστας Γκρέκας ήταν ο μεγάλος νικητής της Φάρμας

to-telos-tou-filippou-kai-tou-dimou

Ήλιος: Το τέλος του Φίλιππου και του Δήμου