Φάρμα spoiler 26/3: Ερωτόκριτος και Σοφία Παυλίδου αποχωρούν οικειοθελώς VIDEO

Την είσοδο στη «Φάρμα» δύο νέων παικτών παρακολούθησαν στο προηγούμενο επεισόδιο του «αγροτικού» ριάλιτι οι τηλεθεατές, αλλά από ό,τι φαίνεται οι ισορροπίες θα αλλάξουν ξανά μιας και θα έχουμε οικειοθελής αποχωρήσεις. Στο ριάλιτι μπήκαν η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός Μαρία Φραγκάκη και ο σχεδιαστής μόδας, Ερωτόκριτος Κυμιωνής, ο οποίος μάλλον δεν θα μείνει για πολύ. «Με το που μπήκαμε με τη Μαρία, ήρθε η Ειρήνη Κολιδά και έπεσε στην αγκαλιά μου. Όλα τα παιδιά σιγά – σιγά τώρα τα γνωρίζω. Πολύ ωραία αίσθηση. Είμαι ήδη αγρότης» είχε αναφέρει ο γνωστός σχεδιαστής στην κάμερα, αλλά η παραμονή του στο παιχνίδι θα είναι …

– σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του «Πρωινού» και της Φαίης Σκορδά – σύντομη!

Σοφία Παυλίδου και Ερωτόκριτος αποχωρούν οικειοθελώς, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Δευτέρας (22/03).

Καλεσμένη της εκπομπής ήταν η Μαρία Θωμά που μονομάχησε με την Μαρία Τοτόμη και αποχώρησε. Η Μαρία αποκάλυψε ότι πρώτος υποψήφιος για την αρχηγία θα είναι ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Τεταμένα ήταν τα πνεύματα ανάμεσα σε Ιατρόπουλο και Τζώρτζογλου, που κοντραρίστηκαν για μία σκάλα, αλλά και για το διάβασμα του Βιβλίου της Φάρμας.

Σοφία Μαργαρίτη

Η Σοφία Μαργαρίτη ξεκαθαρίζει για το αν είχε στρατηγική στο Survivor

Δες τι κάνει στο στούντιο, λίγο πριν από την έναρξη του δελτίου ειδήσεων