Φάρμα spoiler: Η Σοφία Παυλίδου επέστρεψε στη φύση με τρυφερή αναφορά στον Χρήστο Φερεντίνο

March 12, 2021

Πως η Σοφία Παυλίδου, μπαίνοντας στη Φάρμα, αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγο της;
Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους που πρωταγωνιστούν στη «Φάρμα» βρίσκεται και η Σοφία Παυλίδου. Το βράδυ της Παρασκευής, η αγαπημένη ηθοποιός αποφάσισε να αφήσει για κάποιο χρονικό διάστημα τον πολιτισμό και να επιστρέψει στη φύση.
Μάλιστα, στο εισαγωγικό της βίντεο, θέλησε να εκφράσει τον ενθουσιασμό για αυτή την απόφαση. Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Παυλίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν γνώρισα τον άνθρωπο που παντρεύτηκα, απέκτησα χωριό, το χωριό του και τότε ήρθα πρόσωπο με πρόσωπο με τον σκορπιό! Γνώρισα τους καρκαλέτσους που είναι ένα είδος ακρίδας… Είδα τα προβατάκια από κοντά… Μου έγινε ξεκάθαρο ότι το πρόβατο είναι ένα άλλο ζώο από την κατσίκα»!

«Η εικόνα του να μαζεύω ακαθαρσίες δεν με τρομάζει καθώς έχω μεγαλώσει δύο παιδιά και έχω αλλάξει πολλές πάνες και έχω επίσης μεγαλώσει τρία σκυλιά που επίσης μάζευα αρκετές ακαθαρσίες.

Φαντάζομαι ότι η ποσότητα δεν θα κάνει κάποια διαφορά» πρόσθεσε με χαμόγελο η γοητευτική ηθοποιός στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1. «Η συμβουλή που μου έδωσαν τα παιδιά μου, όταν τους ανακοίνωσα πως θα μπω στη Φάρμα, ήταν να είμαι ο εαυτός μου».

«Είμαι τρομερά προσαρμοστική και έχω πάντα θετική διάθεση που ελπίζω να μην τη χάσω μέσα στη Φάρμα».

 

Mastercher 5: Οι ηττημένοι και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Η Φάρμα spoiler 13/3: Χάλια τα νεύρα του Θανάση Πάτρα