Φάρμα: Καβγάς Ντούπη εναντίον Μαρίας Μιχαλοπούλου

farma:-allos-enas-kavgas-–-ntoupis-enantion-marias-michalopoulou

Σε μια έντονη διαμάχη παρακολουθήσαμε, στη Φάρμα της Παρασκευής, την Μαρία Μιχαλοπούλου και τον Κωνσταντίνο Μακρή. Αφορμή για αυτήν στάηκε η μαύρη πέτρα που δέχθηκε η αγρότισσα και η οποία την έχριζε αυτομάτως ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, στο τραπέζι της ψηφοφορίας, ο Ντούπης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ποτέ δεν φέραμε την Μαρία Μιχαλοπούλου σε καμία δύσκολη θέση. Ίσα ίσα την έχουμε βοηθήσει πολλές φορές. Δεν της ζητήσαμε να κάνει κάτι που δεν θα μπορούσε να κάνει. Αναλάναμε να το κάνουμε με διαφορετικό τρόπο».

«Θεωρώ λάθος να μας στοχοποιείς όλους εδώ πέρα και να λες ότι σε έχουμε φέρει σε δύσκολη θέση και σε έχουμε τυραννήσει» πρόσθεσε ο παίκτης της Φάρμας προς την Μαρία Μιχαλοπούλου. «Ακόμα και αυτό που λες, με υποτιμάει γιατί για μένα αυτό που κάνω είναι σκληρό» απάντησε η αγρότισσα του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1.

Μ.Μ.: Δεν είπα ότι με βγάζετε απ’ έξω. Το βλέπω σε βλέμματα και κάποιες εκφράσεις.

Κ.Μ.: Έχεις δει το βλέμμα μου πολλές φορές να σε στοχοποιώ και να σε κατακρίνω; Και να σου κάνω κακό; Ειδικά από μένα…

Μ.Μ.: Άκουσες ότι είπα ότι δεν είναι από κάτι κακό. Απλά όλοι παρατηρούμε όλους και φυσικά βρίσκετε αδυναμία σε μένα και αυτό με έχει κουράσει γιατί έχω γίνει πολλές φορές θέμα συζήτησης. Από την αρχή του παιχνιδιού και έχω κουραστεί

netflix:-5-mini-astynomikes-seires-gia-afto-to-savvatokyriako

Netflix: 5 μίνι αστυνομικές σειρές για αυτό το Σαββατοκύριακο

Ανέκδοτο: Το κόλπο έβγαλε λαβράκι …! Τρελό γέλιο