Φάνης Λαμπρόπουλος: Το αστείο που έκανε “κοκάλωσε” την Μαρία Μπακοδήμου για την Ελένη Μενεγάκη

Πώς συνέβη αυτό; Ήμασταν σε διαφορετικούς σταθμούς; αναρωτήθηκε η Μαρία Μπακοδήμου όταν ο Φάνης Λαμπρόπουλος έκανε την ατάκα του.
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Γεια σου” του ΣΚΑΪ το Σάββατο μεσημέρι, ο Φάνης Λαμπρόπουλος ήταν καλεσμένος της Μαρίας Μπακοδήμου για την προώθηση του νέου τηλεπαιχνιδιού για ζευγάρια My Man Can. Μάλιστα, αμέσως μετά την έναρξη της συνέντευξης, ο παρουσιαστής με χιούμορ αιφνιδίασε την παρουσιάστρια.
Συγκεκριμένα, στην αρχή της συνομιλίας τους, ο Φάνης Λαμπρόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά “Μαρία μου, μιλήσαμε και από την Τουρκία που είχαμε κάνει σύνδεση από τα γυρίσματα στην Κωνσταντινούπολη. Είσαι από τους δύο τελευταίους ανθρώπους που δεν έχω γνωρίσει στο χώρο της showbiz. Είμαι πολλά χρόνια στη showbiz αλλά δεν έχω καταφέρει να σας γνωρίσω.”
“Πώς συνέβη αυτό; Ήμασταν σε διαφορετικούς σταθμούς;” ρώτησε, λογικά, η Μαρία Μπακοδήμου, με τον νεαρό παρουσιαστή του ΣΚΑΪ να προσθέτει “εσένα και την Ελένη Μενεγάκη.”
Και τότε αιφνιδιαστικά, ο Φάνης Λαμπρόπουλος σχολίασε “Και ήθελα να πω στην Ελένη Μενεγάκη… αν βλέπει τώρα την εκπομπή.” Αυτό έκανε τη Μαρία Μπακοδήμου να ξεσπάσει σε γέλια και να προσθέσει ότι “τώρα είναι η τελευταία.”

Written by admin

Η Μαρία Καρλάκη αποκαλύπτει: Ο πατέρας του παιδιού μου δεν αξίζει ούτε σε εμένα ούτε στον γιο μου

Αποκλειστικό: Ο αστροναύτης του Apollo 8 που τράβηξε την πρώτη έγχρωμη φωτογραφία της Γης από το Διάστημα ανακοινώνεται νεκρός