Φαίη Ξυλά: Η γοητευτική ηθοποιός έχει τέλειες αναλογίες και τέλειο κορμί!

xΗ γοητευτική ηθοποιός Φαίη Ξυλά βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Κέρκυρα για τις καλοκαιρινές της διακοπές και κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η Φαίη Ξυλά απολαμβάνει το καλοκαίρι μετά από έναν πολύ απαιτητικό χειμώνα, και ενημερώνει τους χιλιάδες followers της στο instagram για την καθημερινότητά της.

Επιλέγοντας ασπρόμαυρο μπικίνι και ποζάροντας από την παραλία, η Φαίη Ξυλά, έκανε τις νέες της αναρτήσεις στο instagram, αλλά δεν αποκάλυψε τίποτα για την παρέα των διακοπών της. Φαίη Ξυλά: Η ηλικία, οι σειρές, ο γάμος και το παιδί Η Φαίη Ξυλά είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 8 Μαΐου 1975. Είναι 47 ετών. Είναι Ταύρος στο ζώδιο.

Έχει ύψος περίπου 1,71 μέτρα. Μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Το Instagram της είναι fay_xyla. Τις χρονιές 2006 και 2007 παίζει σε 4 επεισόδια της σειράς «Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα». Ένα χρόνο αργότερα, το 2008, παίζει και στη σειρά του ΑΝΤ1 «Γιούγκερμαν». Η αναγνωρισιμότητα από το τηλεοπτικό κοινό ήρθε μέσα από το σίριαλ «Τα μυστικά της Εδέμ» όπου ερμήνευσε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Ξεσήκωσαν όλο το μαγαζί – Αννίτα Πάνια – Νίκος Καρβέλας: Ο άγpιος τσακωμός τους σε γvωστό εστιατόριο και οι φωνές της παρουσιάστριας

Σοφία Παυλίδου: Τα τατουάζ της στα απόκρυφα σημεία προκαλεί εμφράγματα