Φαίη Σκορδά: Ποζάρει με μπικίνι και το υγρό ντεκολτέ της τραβάει όλα τα βλέμματα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η Φαίη Σκορδά μετά την αυλαία της εκπομπής της για καλοκαίρι έφυγε για διακοπές.

Η παρουσιάστρια είχε μια δύσκολη χρονιά καθώς δοκιμάστηκε σε μια νέα εκπομπή, σε ένα νέο κανάλι και οι απαιτήσεις ήταν πολλές όπως και οι ώρες που δούλευε. Έφτιαξε βαλίτσες και πήγε να χαλαρώσει και να «γεμίσει μπαταρίες».

Πόσταρε μάλιστα φωτογραφίες της με μπικίνι και «έκοψε» ανάσες με το καλλίγραμμο σώμα της ενώ πρόσθεσε και κάποιες με ολόσωμο.

«Δεν πιστεύω ότι οι γυναίκες μπορεί να ζηλεύουν το σώμα ή το πρόσωπό μου, γιατί εγώ ούτε όμορφη με θεωρώ ούτε ως όμορφη φέρομαι. Δε μένω σε αυτό και δεν το εκπέμπω. Το να ποζάρω μπροστά στον φωτογραφικό φακό είναι κάτι που το έχω μάθει, μπορώ να λειτουργήσω.

View this post on Instagram


Εσωτερικό και υποσυνείδητο φόβο σού βγάζει κάποιος με τη συμπεριφορά του. Και η μητέρα μου είναι έτσι με τις γυναίκες, ίσως και περισσότερο από μένα. Το έχω ζήσει αυτό. Δεν υπήρχε ποτέ ανταγωνισμός, αλλά συμπαράσταση, ποτέ ζήλια αλλά θαυμασμός.

Λυπάται με τις λύπες των φίλων της, χαίρεται με τις χαρές τους και αυτό προκύπτει από την αυτοεκτίμηση και την ασφάλεια που νιώθει ως άνθρωπος», έχει δηλώσει η παρουσιάστρια.

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Τι κι αν είναι 42; Ούτε που της φαίνεται! Η σέξι εμφάνιση στην Ιταλία (ΦΩΤΟ)

Latest

Μαμά η Μαρία Μενούνος: Απέκτησε το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης – Η γλυκιά φωτογραφία με την κόρη της στην αγκαλιά της