Φαίη Σκορδά: 34 ηθοποιούς καλέσαμε κανείς δεν δέχτηκε να απαντήσει … στη Βάνα Μπάρμπα

sok

Η τοποθέτηση της Βάνας Μπάρμπα για τις καταγγελίες εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στον χώρο των ηθοποιών, όπως τόνισε σήμερα η Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό».

Οι δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπας στον Αντώνη Σρόιτερ στο χθεσινό «Tik Talk» αναφορικά με τις καταγγελίες εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη γέννησαν αντιδράσεις, τόσο από τηλεθεατές που σχολίασαν αρνητικά τα λεγόμενα της ηθοποιού, όσο και από ανθρώπους της τηλεόρασης και του θεάτρου.

Ένα απόσπασμα από την εκπομπή πρόβαλε και το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τους παρουσιαστές να παίρνουν θέση για τα όσα ειπώθηκαν.
«Λέει ότι δεν τις βίασε, αλλά ότι του “κουνήθηκαν”» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος χαρακτήρισε τη στάση της Βάνας Μπάρμπα «ντροπή».

Ενώ η Φαίη Σκορδά εξήγησε γιατί δεν φιλοξενούν σήμερα δηλώσεις για το θέμα.

«Καλέσαμε χθες, οι συνεργάτες της εκπομπής, 34 ηθοποιούς πολύ σημαντικούς, που είχαν τοποθετηθεί σε αυτήν εδώ την εκπομπή με μεγάλη χαρά για όλα αυτά που είχαν συμβεί. Κανείς δεν θέλησε να απαντήσει και να σχολιάσει την Βάνα Μπάρμπα. Και αυτό, γιατί είναι η Βάνα Μπάρμπα. 34 ανθρώπους καλέσαμε χθες. Οι ηθοποιοί δεν θέλουν να συνδιαλλαχθούν μαζί της», είπε η παρουσιάστρια.

«Να δώσει μια ημερομηνία η κ. Μπάρμπα, πότε πρέπει κάποιος να μιλάει. Αλλά είναι εντυπωσιακός ο τρόπος που επιχειρηματολογεί.

Ζητάει αποφάσεις επιχειρήματα αλλά η ίδια, αυτό που λέει είναι ανύπαρκτα πράγματα. Κι επίσης, να πούμε ότι υπάρχουν φωτισμένοι άνθρωποι που έχουν βιάσει παιδάκια,

εκπληκτικοί προπονητές που έχουν παρενοχλήσει σεξουαλικά αυτούς που προπονούν, επομένως αυτό το επιχείρημα το έχει δυστυχώς καταρρίψει η ζωή», συμπλήρωσε ο Βαγγέλης Περρής.

 

Χamos

Αλ. Τσίπρας: Πάρτε πίσω την αθλιότητα που αφήνει 30χιλιάδες μαθητές εκτός ΑΕΙ

Stars που έδωσαν μάχη με τον καρκίνο και βγήκαν νικητές!