Φαίδρα Παπανδρέου: Αυτή είναι η εγγονή του αείμνηστου Ανδρέα – Έκλεψε την παράσταση στην πασαρέλα του Madwalk 2023 (video)

Latest

H Φαίδρα Παπανδρέου είναι κόρη του Νίκου Παπανδρέου και της Αλεξίας Κληρονόμου. Η όμορφη 18χρονη κρατά «ιδιωτικό» το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram , ωστόσο υπάρχουν φωτογραφίες από εμφανίσεις στη πασαρέλα αλλά και τις αναρτήσεις του πατέρα της.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στο «Πρώτο Θέμα» και τον Θάνο Μακρογαμβράκη, η Φαίδρα Παπανδρέου είχε δηλώσει τον Ιανουάριο του 2022: «Μου έχει γίνει ανεπίσημη πρόταση για δουλειά στο εξωτερικό, αλλά οι γονείς μου δεν συμφωνούν. Και εγώ όμως πιστεύω ότι δεν πρέπει να ασχοληθώ από τόσο μικρή ηλικία».

Διαβάστε επίσης: Ζάιρα Νάρα: Θάμπωσε στη Σεβίλλη στα Latin Grammy 2023 που έγιναν για πρώτη φορά εκτός ΗΠΑ

Και είχε προσθέσει: «Τα πρώτα άτομα στα οποία απευθύνομαι όταν έχω θέματα που με απασχολούν είναι οι γονείς μου. Είναι ελεύθεροι σε νοοτροπία και δεν με καταπιέζουν. Πολλές φορές δεν είναι μόνο γονείς, αλλά και οι καλύτεροί μου φίλοι».

Δείτε παρακάτω βίντεο την εμφάνιση (δεξιά) της Φαίδρας Παπανδρέου στο Madwalk 2023 φορώντας μίνι μαύρο φόρεμα και ψηλές μπότες:

πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Logo

Το ανέκδοτο της ημέρας με νεράιδα: Ήθελε… 20 φορές

Ελευθερία Αρβανιτάκη: Σπάνιο «κλικ» – Έτσι ήταν σε ηλικία 31 ετών το καλοκαίρι του 1988! (ΦΩΤΟ)