Εξοικονομώ κατ’ οίκον: Εξαντλήθηκαν και στην Περιφέρεια Κρήτης τα κονδύλια

Μέσα σε διάστημα μόλις μίας ώρας εξαντλήθηκαν και στην Περιφέρεια Κρήτης, τα κονδύλια του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ», ενώ συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων στο Νότιο Αιγαίο και το Ιόνιο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ενημέρωση από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας:

– Η ηλεκτρονική πλατφόρμα του προγράμματος άνοιξε στις 10 το πρωί της Τετάρτης για τις Περιφέρειες Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου. Οι πόροι για την Περιφέρεια Κρήτης εξαντλήθηκαν σε διάστημα μιας ώρας περίπου. Υποβλήθηκαν 1.126 αιτήσεις και δεσμεύθηκαν περίπου 14 εκατ. ευρώ. Συνολικά για την εν λόγω Περιφέρεια καταχωρήθηκαν 2.127 αιτήσεις.

– Για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μέχρι τις 11 το πρωί είχαν υποβληθεί 207 αιτήσεις και είχαν δεσμευθεί περίπου 2,5 εκατ. ευρώ και η διαδικασία συνεχίζεται. Το ίδιο ισχύει και για την Περιφέρεια Ιόνιων Νήσων, όπου μέχρι τις 11 το πρωί είχαν υποβληθεί 379 αιτήσεις και είχαν δεσμευθεί περίπου 4,7 εκατ. ευρώ.

Η υποβολή αιτήσεων για τον Β’ κύκλο του προγράμματος ολοκληρώνεται σήμερα Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, με το άνοιγμα της πλατφόρμας για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στις 10 το πρωί.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΚΟΝΔΥΛΙΑ, ΚΡΗΤΗΣ, ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΗ, ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ

Τρίκαλα: Τριήμερο συνέδριο για τη δημιουργία βιώσιμης & έξυπνης πόλης

ΝΔ για τη δολοφονία Μπακογιάννη: «Δεν κατάφεραν να σβήσουν τις ιδέες του»