Η γή της ελιάς spoiler 2ος Κύκλος mega: Η απόφαση του δικαστηρίου για την μικρή Αγγελική!

Ο Μάνος και η Μαρίνα περνούν, επιτέλους, τα σκαλιά της εκκλησίας, με σκοπό να υιοθετήσουν την μικρή Αγγελική. Εκείνη επισκέπτεται την Αρεόπολη, προσπαθώντας να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Οι δυσκολίες δεν έχουν σταματήσει για την μικρή Αγγελική. Η μικρή μας ηρωίδα θα καταφέρει να βγει από το ίδρυμα, παρόλο που οι ελπίδες να ζήσει ξανά σε μία οικογένεια ήταν λίγες.

Η απόφαση του δικαστηρίου είναι οριστική. Ο Μάνος και η Μαρίνα είναι οι γονείς της μικρής Αγγελικής, στην γη της ελιάς. Το κορίτσι αυτό παίρνει τα πράγματά του και ζει μόνιμα, πλάι σε μία οικογένεια που την αγαπά πολύ. Φυσικά, δε γνωρίζει ότι η βιολογική της μητέρα, ο παππούς της και οι θείοι της βρίσκονται στην ίδια πόλη, στο ίδιο σπίτι. Το σοκ μόλις μάθει την αλήθεια, θα είναι τεράστιο. Βέβαια, ως τότε η μικρή θα κληθεί να αντιμετωπίσει άλλες δυσκολίες.

Η Αγγελική αναπολεί διαρκώς την μητέρα της. Όσο κι αν η Ντάρνα την αγκαλιάζει σφιχτά και βρίσκεται στο πλευρό της, τα ξεσπάσματα της μικρής θα είναι πολλά. Θα καταφέρει να τα αφήσει όλα πίσω της και να χαμογελάσει με την ψυχή της, πλάι στη νέα της οικογένεια;

Βρισηίδα Ανδριώτου: Το πρόβλημα υγείας που της άφησε το Survivor

Μαρία Λεκάκη: Όλο πέτρα, παραμυθένια θέα, το εξοχικό της … είναι το σπίτι των παιδικών μας χρόνων