Έξαψη: Η διασταύρωση των DNA

Έξαψη: Η διασταύρωση των DNA

Έξαψη: Μία εξέλιξη που πολλοί τηλεθεατές είχαν αρχίσει να υποψιάζονται, στα τελευταία επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς. Η Τζόυς βρίσκεται στο επίκεντρο των τελευταίων επεισοδίων και προβληματίζει αρκετά το κοινό με την συμπεριφορά της. Η οργή της απέναντι στον Αλέξανδρο έχει δημιουργήσει μία τεράστια ρήξη ανάμεσα σε πατέρα και κόρη. Όλα αυτά, μέχρι να αποκαλυφθεί, στην Έξαψη πως η Τζόυς είναι κόρη του Κωστή!

 

Ένα γεγονός θα οδηγήσει στην φρικτή αυτή αποκάλυψη, η οποία θα δημιουργήσει πολλά ερωτήματα, αλλά και συγκρούσεις, ανάμεσα στους πρωταγωνιστές. Η Εβίτα θα πέσει από τα σύννεφα ακούγοντάς το, ενώ ο Κωστής θα ξεσπάσει με πολύ έντονο τρόπο. Τί θα δούμε στη συνέχεια;

Η μεγάλη πυρκαγιά στην αγροικία του Κωστή, θα σταθεί η αιτία για την αποκάλυψη της μεγάλης αλήθειας. Όταν βρεθεί το απανθρακωμένο σώμα, η αστυνομία θα καλέσει όλους όσους συνδέονται με το ατύχημα, προκειμένου να δώσουν το γενετικό τους υλικό. Σκοπός είναι να βρεθεί άμεσα το άτομο που βρέθηκε την λάθος στιγμή στο λάθος μέρος, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

Αυτή η διασταύρωση των DNA, μπορεί να οδηγήσει στην εύρεση του πτώματος, θα οδηγήσει, όμως, και στον εντοπισμό μίας συγγένειας από το πουθενά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TiVi, η Τζόυς είναι η κόρη του Κωστή, γεγονός που επιβεβαιώνεται και μέσα από τις έρευνες της αστυνομίας, στην Έξαψη.

Όταν ο Κωστής ενημερωθεί για αυτή την εξέλιξη, θα καταρρεύσει. Δεν μπορεί να δεχτεί πως η γυναίκα που αγάπησε όσο καμία του φύλαγε επί χρόνια ένα τόσο βαρύ μυστικό. Η Εβίτα θα δηλώσει ανήξερη, ενώ θα υποστηρίξει μέχρι και την τελευταία στιγμή πως αυτό είναι ανήκουστο!

Στο πλευρό του Κωστή, θα βρεθεί η Μαρίνα, η οποία θα τον παρηγορήσει και θα τον συμβουλεύσει ως φίλη. Ή και όχι… Άλλωστε, η σχέση του με την Εβίτα, μετά από αυτή την αποκάλυψη, θα βρεθεί σε αδιέξοδο.

Η Λίτσα Πατέρα και η απίστευτη πρόβλεψη για Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι

Νίκος Μουτσινάς για επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Αν απαντάς στη βία με βία, τότε…