Έξαψη επεισόδια: Το τέλος για Κλαίρη και Αλέξανδρο στη σειρά

Έξαψη επεισόδια: Το τέλος για Κλαίρη και Αλέξανδρο στη σειρά

Τα τελευταία επεισόδια πλησιάζουν. Ο δολοφόνος έχει φανερωθεί και οι πρωταγωνιστές καλούνται να αντιμετωπίσουν νέες περιπέτειες. Ωστόσο, οι σχέσεις μεταξύ τους συνεχίζουν να διχάζονται. Κάποιοι θα μείνουν μαζί κι ευτυχισμένοι, ενώ άλλοι θα τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους. Ο Αλέξανδρος και η Κλαίρη θα είναι ένα από τα ζευγάρια που το τέλος θα τους επηρεάσει πολύ, στην Έξαψη.

Κι αυτό γιατί οι δύο αυτοί χαρακτήρες ερωτεύτηκαν, πόνεσαν, αγάπησαν, πάλεψαν μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Τί τους επιφυλάσσει η μοίρα και τί θα δούμε στα τελευταία επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς;

Όλοι οι πρωταγωνιστές παίρνουν μία ανάσα ηρεμίας. Ο Θάνος βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Η Βίκυ και η Μαρίνα είναι πιο ενωμένες από ποτέ, ενώ ο Κωστής ετοιμάζεται για μια νέα αρχή. Η Κλαίρη στάθηκε δίπλα στον Γιάννο, βοηθώντας τον μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Η ίδια υπέφερε το τελευταίο διάστημα, με μοναδική της παρηγοριά, την Αγάπη.

Η χαρά δε θα αργήσει να της χτυπήσει την πόρτα. Σύντομα θα την ενημερώσουν πως υπάρχουν ελπίδες για να την κρατήσει ξανά στην αγκαλιά της.

Όχι, όμως, μόνο αυτό. Η Κλαίρη θα ενημερωθεί πως μπορεί να πάρει την κηδεμονία της Αγάπης, μεγαλώνοντάς τη η ίδια, σαν μητέρα. Τότε είναι που όλες οι δυσκολίες που βίωσε, θα σβήσουν σε ένα λεπτό.

Ο Αλέξανδρος μαθαίνει τα νέα και τρέχει δίπλα στην Κλαίρη, με το τέλος στην Έξαψη να τους βρίσκει μαζί.

Οι δυο τους φτιάχνουν μία νέα οικογένεια κι όλοι δείχνουν ευτυχισμένοι. Η Αγάπη αποτελεί τον πιο όμορφο συνδετικό κρίκο, που θα κρατήσει το ζευγάρι ενωμένο για πάντα.

Spoilers

Βίκυ Καγιά: Αποκλειστικό … αλλάζει εντελώς το Shopping Star

Άγριες Μέλισσες 3ος Κύκλος: Το πρόσωπο που θα συναντήσει ο κουρέας μετά από χρόνια

Άγριες Μέλισσες 3ος Κύκλος: Το πρόσωπο που θα συναντήσει ο κουρέας μετά από χρόνια