Έξαλλος σύζυγος έβαλε τις φωνές στη γυναίκα του επειδή…στόλισε για Χριστούγεννα από το Νοέμβριο (video)

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να στολίζουν τα σπίτια τους από το Νοέμβριο. Viral έχει γίνει το βίντεο με ένα σύζυγο να βάζεις τις φωνές στη σύζυγο του επειδή στόλισε από αυτό το μήνα.

Ο ενθουσιασμός για τα Χριστούγεννα έρχεται ολοένα και νωρίτερα κάτι που γίνεται αντικείμενο συζήτησης, όπως αποτυπώνεται σε ένα βίντεο που έχει γίνει viral.

“Είναι ακόμη Νοέμβριος”

Σε μια ιστορία από τη Σκωτία, ο σύζυγος και η σύζυγος βρέθηκαν σε διαμάχη εξαιτίας του πρόωρου στολισμού του σπιτιού τους, πολύ πριν από τον συνήθη εορταστικό χρόνο.

Η πρωτοφανής προσπάθεια για γιορτινή διακόσμηση προκάλεσε έντονη αντιδράσεις μεταξύ του ζευγαριού, με τον άντρα να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του. Στο βίντεο, ο άντρας φαίνεται εξοργισμένος, προσπαθώντας να υπενθυμίσει στη σύζυγό του ότι “Είναι ακόμη Νοέμβριος“.

Από την άλλη πλευρά, η σύζυγος υποστηρίζει τον πρόωρο στολισμό, πιστεύοντας ότι αυτός διατηρεί τη χαρά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και προσφέρει περισσότερο χρόνο για να απολαύσει τα στολίδια που τόσο με προσοχή τοποθετεί στο σπίτι τους.

Δείτε το video

Μαρία Ιωαννίδου: «Το να είναι κανείς bisexual είναι λάθος της φύσης, γιατί δημιουργούνται προβλήματα»

«Sly»: Φωτίζει πλευρές-έκπληξη από το Αμερικάνικο Όνειρο του Σιλβέστερ Σταλόνε