Έξαλλος ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Απολαμβάνει τις διακοπές του στην Πάρο αλλά τα βάζει με την Άνδρο


Για ολιγοήμερες διακοπές στην Πάρο βρίσκεται ο σταρ του Χόλυγουντ Λεονάρντο Ντι Κάπριο από όπου με μια ανάρτηση στο instagram δείχνει την ενόχληση του με τα όσα συμβαίνουν στην Άνδρο.  

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έφθασε στο πανέμορφο ελληνικό νησί με ιδιωτικό σκάφος. Μαυρισμένος από τον ήλιο του Αιγαίου, σχεδόν αγνώριστος από τη συνήθη κινηματογραφική του εικόνα, προσπαθεί να περνά απαρατήρητος από τα αδιάκριτα βλέμματα μοιάζοντας περισσότερο με ανώνυμο τουρίστα.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα δημοφιλής χολιγουντιανός ηθοποιός θα παραμείνει στο νησί για λίγες ακόμα μέρες.

Τι συνέβη όμως και ο σταρ τα έβαλε με την Άνδρο; 

Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο έφθασε στην πανέμορφη Πάρο με ιδιωτικό σκάφος.

Ενώ απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του ανέβασε το Σαββάτο ένα βίντεο στο instagram του με το οποίο δείχνει την ενόχλησή του για τα όσα συμβαίνουν στην Άνδρο.

Μαυρισμένος από τον ήλιο του Αιγαίου, σχεδόν αγνώριστος, προσπαθεί να περνά απαρατήρητος από τα αδιάκριτα βλέμματα μοιάζοντας περισσότερο με ανώνυμο τουρίστα. Όμως όπως αποδεικνύεται ούτε καν στις διακοπές του δεν εφυσηχάζει

«Πλαστικές σακούλες και καθίσματα τουαλέτας. Χιλιάδες κομμάτια αλιευτικών διχτυών. Όλα αυτά ήταν κολλημένα στο βυθό της θάλασσας γύρω από το νησί της Άνδρου στην Ελλάδα. Εθελοντές συγκέντρωσαν πάνω από 200 κιλά πλαστικών απορριμμάτων. Αλλά κάποιοι υποστηρίζουν πως τα μικροπλαστικά αφήνουν αόρατο αποτύπωμα στο περιβάλλον και ακόμη και σε εμάς. Μπορούν να καταναλωθούν από τα ψάρια και μετά να γίνουν μέρος της διατροφής μας» έγραψε ο ίδιος.

Τέλος Ιουλίου στο νησί της Άνδρου έγινε μια επιχείρηση καθαρισμού του βυθού από όπου ανασύρθηκαν  20 μεγάλα τσουβάλια γεμάτα με πλαστικές σακούλες και 300 κιλά εγκαταλελειμμένων διχτυών από υφάλου

Ο γνωστός ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με το περιβάλλον και έχει ιδρύσει το ίδρυμα Leonardo DiCaprio Foundation μέσω του οποίου στηρίζει εκατοντάδες πρότζεκ για την προστασία του πλανήτη.

Μανούλα μου, ζωή μου. ψυχή μου, έλα για λίγο να σε ξανά δω

Νοσηλευτής σε νοσοκομείο, σκότωσε 85 άτομα μέσα σε 5 χρόνια και δεν τον πήρε κανείς χαμπάρι!